Dincolo de faimă: Goldie Hawn, fata cu zâmbetul de aur

Citeste tot despre:

, ,

Este actriţa cu unul dintre cele mai strălucitoare zâmbete ale marelui ecran. Iar de când nu am mai văzut-o într-un film, joacă cel mai important rol, cel din viaţa reală, în care scrie câteva dintre cele mai frumoase pagini de iubire de la Hollywood.

CAP D'ANTIBES, FRANCE - MAY 23:  Goldie Hawn arrives at amfAR's 20th Annual Cinema Against AIDS at Hotel du Cap-Eden-Roc on May 23, 2013 in Cap d'Antibes, France.  (Photo by Kevin Tachman/WireImage)
Goldie Hawn, 69, într-o creație MLH

Ea şi Kurt Russell sunt împreună de 32 de ani. Alcătuiesc unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, fără a fi căsătoriţi. Au început să formeze o pereche în timpul filmărilor pentru pelicula Swing Shift, prin 1983, şi au deve­nit o familie adevărată, deşi fiecare venea cu un bagaj semnificativ. Cu un an înainte, Goldie puse­se punct unei căsnicii de şase ani cu Bill Hudson, cu care are doi copii, o fată şi un băiat – pe Oliver, azi în vârstă de 39 de ani, şi pe Kate, de 36 de ani, devenită o actriţă la fel de celebră ca mama sa. Ba mai mult, Goldie mai fusese căsătorită şi cu regizo­rul Gus Trikonis. Aşadar, zâmbetul acela al ei şugubăţ, ochii albaştri irezistibili, perechea ei superbă de picioare şi per­sonalitatea sa electrizantă făcuseră ceva victime…

Probabil că firea ei dinamică s-a născut tocmai din combinaţia de gene: tatăl ei era un neamţ de religie presbiteriană, iar mama o evreică provenită din imigranţi unguri, Gol­die venind pe lume şi fiind crescută într-o suburbie a Washingtonului, în cultu­ra iudaică. A început să ia lecţii de balet chiar de la trei ani, în 1955 dansând în Spărgătorul de nuci, o pro­ducţie marca Ballet russe de Monte Carlo. O carieră în balet nu era, însă, toc­mai pe gustul şturlubati­cei blonde. Aşa că a ales, în schimb, să fie dansa­toare într-un club din New York – mergând la diverse castinguri şi ob­ţinând astfel primul ei rol, într-un serial de comedie. Următo­rul rol, într-un alt serial, Rowan & Martin’s Laugh- In, avea s-o propulseze pe orbită. Goldie trăia cu intensitate maximă. Faima o luase pe sus. Lumea şi timpul ei se scurgeau într-un ritm uluitor. Aşa că nu e de mirare că, atunci când s-a îndrăgostit de Kurt Russell, la 28 de ani, avea deja două căs­nicii la activ şi doi copii. Kurt, la rândul lui, era în mijlocul unui divorţ, după patru ani de mariaj cu actriţa Season Hubley, cu care avea un fiu, Boston (35). Niciunul dintre ei nu excelase, aşadar, în arta mariajului. Iar când povestea lor a debutat, ni­meni nu le dădea vreo şansă. Erau tineri, frumoşi, în culmea succesului… Aveau doar ingredientele unei aventuri hot, cu succes la tabloide. Dar actri­ţa are o vorbă care, se vede treaba, a dat rezultate: „Goldie obţine tot ce vrea!“. Azi nu e departe de adevăr. A reuşit să aibă o carieră – punctată de un Oscar, în 1970, pentru Floarea de cactus, şi o altă nominalizare în 1981, pentru Private Benja­min. Dar şi familie – ea şi Kurt adunând în jurul lor patru copii – Kate, Oliver şi Boston, din mariajele anterioare, şi Wyatt, băiatul lor, venit pe lume în 1986. Plus cinci nepoţi!

51846152 Couple Kurt Russell and Goldie Hawn enjoy lunch in Pacific Palisades on September 10, 2015.  The pair have been busy working on their home they have shared together for years. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
De nedespărţit. Şi după 32 de ani, deşi sunt neconstrânşi de actele căsătoriei.

Goldie şi Kurt au contrazis toate gurile rele. Iar azi ştii că ei au reuşit să fie cumva una dintre poveşti­le acelea la care visează oricine atunci când vezi, bunăoară, pos­tarea de Ziua Tatălui a lui Kate Hudson pe Instagram, în care, alături de o poză cu ea şi Kurt, scrie: „Tata, pur şi simplu… Mul­ţumesc. Te iubesc până la lună şi înapoi!”. Ori o postare ca cea a lui Goldie din această vară, pe Twitter: „Kurt şi cu mine ne-am cuibărit unul în­tr-altul şi urmărim Overboard împre­ună. E prima oară când l-am văzut cap-coadă de când a fost lansat.“ Apropo: Overboard, apărut în 1987, e unul din­tre filmele în care au fost parteneri. Ca să ieşim din mediul virtual şi să ne mutăm în cel real, ştii că au reuşit când îi vezi şi acum, ea la 69 de ani, iar el la 64 de ani, plimbându-se de mână prin Los Angeles. Au mai trecut anii peste ei. Nu mai sunt sex simbolurile din anii ’80, Peste ea, au mai tre­cut şi câteva intervenţii estetice: a vrut buze mai cărnoase şi sâni mai proeminenţi, dar şi riduri es­tompate. Unii spun că şi-a schimbat expresia feţei, dar Goldie reuşeşte să radieze în continuare. Iar asta cred că se numeşte fericire. Una cât se poate de adevărată. Una netrucată. Cu atât mai greu de construit şi menţinut în peisajul hollywoodian, unde poţi derapa oricând şi unde orice discuţie se poate rostogoli într-un adevărat scandal public.

EXCLUSIVE: Kate Hudson's biological father, Bill Hudson was spotted out and about getting his guitar repaired in Los Angeles, CA. Bill is rumored to be writing a book about his relationship with Goldie Hawn and Kate Hudson. Pictured: Bill Hudson Ref: SPL242255  010211   EXCLUSIVE Picture by: CMG / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com
Bill Hudson. Fostul soţ al lui Goldie a iscat un scandal de presă.

Aşa cum s-a întâmplat cu fostul ei soţ, Bill Hudson, care a vrut să tulbure apele cu mai multe declara­ţii de presă. „Goldie şi Kate prezintă lumii această poveste despre cum mi-am abandonat familia şi cum Kurt Russell este singurul bărbat adevărat din vieţile lor. Realitatea e alta“, spune Bill, care în 2011 a scris o carte despre versiunea lui asupra vieţii lor. Se cunoscuseră în 1975, atunci când el era în formaţia Hudson Brothers, iar ea era deja un superstar, care câştiga peste 1 milion de dolari pe film şi avea în palmares pelicule ca A Girl In My Soup (cu Peter Sellers), The Sugarland Express (re­gizat de Steven Spielberg) şi Shampoo (alături de Warren Beatty). „Dacă ea şi Kurt nu s-au căsătorit cred că e tocmai din cauza acestei deschideri că­utate de ea. Goldie îmi tot spunea că nu-şi poate imagina cum ar fi să facă sex cu un singur bărbat toată viaţa. Ea e o femeie pentru care s exul contează enorm. Noi făceam sex în restaurante, în culise la con­certele mele, în avion, în tren, în automobil. Mi-a povestit că se culcase cu Warren Beatty pe vremea când era căsătorită cu primul ei soţ, cu toate că bărbatul ei făcea un documen­tar chiar despre filmul ei cu Warren, deci îl înşela chiar sub nasul lui. Trebuia să-mi dau seama ce mă aşteaptă. Pentru că, ulterior, când eu stăteam cu copiii noştri acasă, iar ea era cea care aducea mai mulţi bani, am aflat că avea o aventură cu Giancarlo Gianini, cu care filma atunci. Apoi, în­tr-o seară, am primit un plic pe sub uşă. Erau poze cu ea şi francezul Yves Renier, dublură la Priva­te Benjamin. Când am confruntat-o, a izbucnit în plâns. Am înţeles totul atunci şi am plecat imediat. Iar când m-am întors după haine, Renier era deja în casa noastră. Trecuse mai departe atât de repe­de“, a povestit Hudson.

UNITED STATES - circa 1990:  Goldie Hawn and Kurt Russell with their children, Kate, Oliver and Wyatt. (Photo by The LIFE Picture Collection/Getty Images)
Tablou de familie. Oliver, Kate, Goldie, Kurt şi Boston.

Oare cât din ce spune el este adevărat? Copiii i-au rămas mereu alături lui Goldie. Iar tuturor săgeţilor lui Bill, Kate le-a răspuns cu poze şi me­saje pline de dragoste despre adevăraţii ei părinţi, Goldie şi Kurt. Goldie, la rândul ei, a preferat să rămână deasupra acestui scandal. „O relaţie de du­rată n-are legătură cu ideea de mariaj, în sine. Ci, pur şi simplu, cu compatibilitatea şi comunicarea. Iar amândoi trebuie să-şi dorească să construias­că ceva. Dacă unul dintre ei nu mai vrea, nu mai are cum să meargă… Kurt a venit dintr-o familie foarte puternică, cu trei surori. Eu, la rândul meu, am avut o familie unită. Asta ne-am dorit şi noi, să ne creştem copiii aşa cum am fost crescuţi şi noi“, a explicat Goldie, simplu.

 foto: GULIVER/GETTY IMAGES/SPLASH NEWS/REX FEATURES, HEPTA, PHOTOLAND/ALBUM

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA