DJ Wanda, despre cea mai grea perioadă a sa: „Andreea Marin a fost lângă mine”

După o perioadă de incertitudine, artista a primit un diagnostic clar din partea medicilor turci şi se întoarce în ţară pentru tratament. Şi, în tot acest timp, a avut parte de sprijinul şi prietenia necondiţionată a „Zânei”.

Se pare că zânele bune nu există doar în poveşti, ci şi în viaţa reală, sub forma unor oameni care se dovedesc a fi plini de altruism şi compasiune. Un astfel de om a găsit DJ Wanda în Andreea Marin, pe care a cunoscut-o mai bine anul acesta în timpul unei incursiuni în Israel şi de care astăzi o leagă o trainică prietenie. Drept dovadă şi ajutorul pe care „Zâna” i l-a oferit Wandei într-un moment în care medicii români i-au pus două diagnostice contradictorii, fapt pentru care a îndrumat-o să ia calea celebrei clinici turceşti Acibadem pentru a găsi un răspuns clar la problemele sale de sănătate.

Nu e bine… Sper, totuşi, că va fi cu happy-end. Îmi doresc mai mult ca oricând să fie un vis urât din care să ies curând. Sper ca asupra mea să vină un val de lumină şi să alunge toţi norii negri. Sunt un copil mare care aleargă după soare?”, scria cu speranţă DJ Wanda acum câteva zile, chiar dintr-un salon al clinicii din Turcia.

Astăzi, cel mai cunoscut DJ şi artist tatuator de la noi vine acasă, cu gândul că lucrurile se vor rezolva.

„Dragii mei, a venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa de profesioniști de la Acibadem.
Mă întorc in țară încrezătoare, cu speranța că voi fi bine, acum am un diagnostic clar şi o cale de tratament de urmat. Cum am fost tratată aici, ce înseamnă un spital civilizat şi dotat la nivel de performanţă, ce înseamnă personal medical antrenat să vină imediat şi cu omenie în sprijinul pacientului, am aflat toate acestea în săptămâna petrecută aici şi sunt recunoscătoare pentru aceasta şansă. Sunt în continuare sub observaţie şi toată lumea e optimistă. Nu am afirmat niciodată că nu avem medici buni în ţară, poate am avut doar eu ghinionul ca medicii din România să nu reușească, din păcate, să mă ajute cu un rezultat final.
Cu toate acestea, rămân optimistă și mă consider norocoasă, că în toată perioada tristă prin care am trecut v-am avut mereu alături de mine pe voi, oameni cu sufletul de aur!

Citește și:

DJ Wanda, anunţ teribil: „Trec prin momente foarte grele”. Vezi reacţiile vedetelor

EXCLUSIV pentru OK: DJ Wanda, despre tatuaje şi viaţă de noapte în Israel FOTO&VIDEO

„Andreea Marin a fost lângă mine pe toată durata acestei suferințe şi m-a ajutat în lupta mea, astfel am ajuns aici la Acibadem. Voi fi şi eu alături de ea și de oamenii frumoși și deosebiți la Gala Atipic Beauty de mâine seară, de la Palatul Parlamentului. În povestea mea de viață cred că se vor regăsi mulți dintre voi, pe care îmi doresc să-i ajut la rândul meu cu ce îmi stă în putință, măcar cu un sfat. Vreau să dau un sens acestei experienţe, nimic în viaţă nu e întâmplător.
Vă mulțumesc pentru iubirea cu care m-ați înconjurat! Vă iubesc! Pe curând! Wandutza”.INAPOI LA PRIMA PAGINA