Doi concurenți de la ”Insula Iubirii” s-au căsătorit de Valentine`s Day

Citeste tot despre:

, ,

Au mers în controversata emisiune pentru a-și testa iubirea și au demonstrat că sentimentele unuia față de celălalt sunt mai puternice decât tentația și atracția sexuală. Jessica Shears și Don Lever, doi concurenți de la ”Insula Iubirii”, s-au căsătorit după terminarea filmărilor, într-o emisiune televizată.

Și-au oficializat relația!

S-a zvonit că Jessica i-ar fi fost infidelă partenerului ei de viață cu ispita ”Muggy Mike, după plecarea din emisiune, însă acest lucru nu s-a dovedit nicicând. Acum, Jess (23) și iubitul său, Dom Lever (26) s-au căsătorit într-o emisiune cu tematică de Valentine`s Day, demonstrând că iubirea lor a trecut testul și că sunt mai fericiți ca oricând împreună.

”Ceremonia” a fost una atipică, deoarece Jess și Dom au schimbat jurămintele în timpul emisiunii ”Good Morning Britain”, iar maestrul de ceremonii a fost chiar unul dintre prezentatori. Și ținutele lor au fost atipice, Jess și Dom purtând ”outfituri” care să le amintească de emisiunea Insula Iubirii, cea care le-a întărit relația.

Iubirea lor a învins!
S-au căsătorit în direct!

Astfel, mireasa a purtat un costum de baie alb, deux-pieces și nelipsitul voal, în timp ce mirele a optat doar pentru un șort alb și-un papion negru. Atipic, nu?INAPOI LA PRIMA PAGINA