Doiniţa Oancea, în doliu! O persoană dragă ei a murit în incendiul din Colectiv

Actrița nu-și poate reveni din șoc. Printre victimele din club se afla și o apropiată de-a sa, care nu a reușit să scape cu viață.

Doinita-Oancea-Colectiv
Actrița și-a pierdut o bună prietenă în incendiul din clubul Colectiv.

Tragedia din clubul Colectiv ne-a afectat pe toți, dar pentru unii accidentul de vineri a lăsat urme de neșters. Și nu vorbim aici doar despre familiile victimelor. Ci și de prietenii și apropiații celor care au pătimit în urma incendiului din strada Tăbăcarilor.

Printre ei se află și Doinița Oancea, care sâmbătă scria îndurerată pe contul ei de socializare:

„Bănuiesc că știți cu toții de tragedia ce a avut loc în această seară într/un club din București! Nu reușesc să mă adun și să scriu ceva… oricum vorbele sunt de prisos în aceste momente… și mai ales dacă ne gândim la cei care au plecat dintre noi. Putem, în schimb, să ne mobilizăm și să mergem să donăm sânge mâine dimineață“.

Ulterior aflam, dintr-un alt mesaj postat pe contul de socializare, că una dintre prietenele sale apropiate şi-a pierdut viaţa în tragedia de vineri seară de la clubul Colectiv.

„Mimi Voicu… Mimiloi… Înalt și frumos… ai plecat fără să apucăm să ne vedem şi să descoperim de ce ne regăsisem după atâţia ani !! Am plâns atunci… și plâng și acum… dar de data asta e cu durere… Pun aici una dintre rugăciunile pe care mi le-ai trimis Tu, fată frumoasă şi bună!! Of, Doamne !!!“.

Mimi a mers vineri în club să asculte concertul prietenilor ei şi să-şi vadă creaţiile. Era designerul membrilor trupei Goodbye to Gravity şi făcuse hainele pe care băieţii le-au purtat în concert. Cu arsuri pe tot corpul, ea s-a stins ieri dimineaţă la spitalul Bagdasar Arseni. Avea 31 de ani.INAPOI LA PRIMA PAGINA