Dolly Parton se recăsătorește

În cei aproape cincizeci de ani de relație, Carl Dean, soțul celebrei artiste, și-a lăsat soția să strălucească în lumina reflectoarelor, în timp ce el a preferat să stea departe de lumea celebrităților.

attends the 51st Academy of Country Music Awards at MGM Grand Garden Arena on April 3, 2016 in Las Vegas, Nevada.

Însă cum în curând cei doi vor împlini cincizeci de ani de căsnicie, Carl a acceptat să apară în public alături de soția sa, și chiar să-și reînnoiască jurămintele.

Dolly Parton a anunțat de curând că ea și omul de afaceri în vârstă de 73 de ani se vor recăsători în cadrul unui eveniment public. ”Voi avea o rochie de mireasă superbă, căci n-am avut una mare, lungă, atunci când ne-am căsătorit, iar el va avea un costum de mire. Așadar, ne voi îmbrăca frumos și vom face o groază de poze”, a povestit Dolly Parton pentru revista People, marți.

Cât despre faptul că soțul ei n-a prea apărut pe micile ecrane până acum, Dolly a explicat că acesta se ferește de viața agitată creată de faimă. ”El nu-și dorește să fie înconjurat de nimeni altcineva, în afara de mine. Mereu m-a rugat să nu-l tărăsc în asta (faimă). Lui, pur și simplu, nu-i place nebunia creată de celebritate.

Cu toate acestea, Dolly spune că soțul ei a fost sprijinul ei principal în viață: ”El este fratele, tatăl, prietenul, soțul și iubitul meu.”

dolly parton prima nunta
Singura fotografie de la căsătoria lor

Amintim că Dolly Parton și Carl s-au căsătorit în 1966, în orașul Ringgold din Georgia, iar mama cântăreței a fost singurul martor la această ceremonie.INAPOI LA PRIMA PAGINA