Donald și Melania, la prima nuntă de când s-au instalat la Casa Albă. Ce a purtat Prima Doamnă?

Președintele Trump și Prima Doamnă Melania au participat sâmbtătă seara la prima nuntă de când s-au instalat la Casa Albă, eveniment care l-a avut în centrul atenției pe mirele Steven Mnuchin, Secretarul Trezoreriei SUA, și pe soția sa, actrița Louise Linton.

Melania a purtat o rochie foarte apreciată.

Noul cuplu a spus „DA” în cadrul unei ceremonii fastuoase la Washington D.C, iar Melania și Trump nu puteau lipsi de la acest eveniment. A fost o recepție la care au participat atât membrii familiei, dar și prieteni și oameni politici, desfășurându-se într-o locație istorică, Mellon Auditorium.

Prima Doamnă a purtat o rochie lungă, de un roz pal.

Președintele și Prima Doamnă au fost câțiva dintre invitații de top de la ceremonie, alături de Ivanka Trump, Jared Kushner și vicepreședintele Mike Pence. Melania a fost strălucitoare ca de obicei, fiind fotografiată chiar înainte de a ajunge la locație, purtând o rochie din șifon roz pal, o creație a designerului Gilles Mendel, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc marca Manolo Blahnik.

A fost surprinsă când sosea la nuntă.

Presa a avut-o din nou ca subiect de analiză pe Melania, care a fost spectaculoasă, dar discretă, probabil neavând intenția să o eclipseze pe mireasă. În vârstă de 47 de ani, soția președintelui a arătat incredibil de bine în rochia lungă cu volan pe spate, o alegere rafinată. Melania și Donald au fost fotografiați la sosirea la eveniment, în timp ce coborau din mașină. Ivanka și soțul său au fost și ei prezenți la nuntă.

Donald Trump a fost și el la patru ace.

Conform, Express.co.uk, rochia Melaniei a fost făcută pe comandă, special pentru Prima Doamnă, și nu poate fi achiziționată online.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA