Donald Trump despre Melania: „Este sprijinul meu, fără ea nu aș fi omul de astăzi”

De când a devenit prima-doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump a făcut mereu titlul ziarelor care cu comentat pe seama alegerilor vestimentare ale soției lui Trump, indiferent dacă a fost vorba de prețul exorbitant al outfiturilor, sau dacă a făcut alegerea potrivită pentru evenimentul la care a participat.

Melania a fost foarte fashion, iar de când a izbucnit scandalul potrivit căruia Donald Trump ar fi fost infidel, având o relație extraconjugală cu o actriță xxx pe nume Stormy Daniels, prima-doamnă pare că se întrece pe sine.

Foarte sexy, parcă ar vrea să-i transmită un mesaj soțului său, cu ajutorul hainelor. Cea mai recentă apariție a sa a fost răvășitoare, îmbrăcată cu un palton roz pudrat, o rochie galbenă și o pereche de pantofi cu toc foarte înalt, în aceeași nuanță de galben. A purtat o superbă creație Hervé Pierre, unul dintre designerii favoriți ai Melaniei, la un eveniment la Consiliul Național pentru Siguranță în cadrul căruia a vizitat Memorialul „Prescribed to Death”.

Iar Donald Trump i-a făcut o declarație de dragoste indirectă soției sale, cerând susținătorilor să semneze felicitarea de ziua de naștere a Melaniei. Prima-doamnă va împlini 47 de ani pe 26 aprilie, iar soțul său pregătește surprizele încă de pe acum. Într-un e-mail cu subiectul „Jumătatea mea mai bună”, președintele a transmis: „Vă rog să vă alăturați celebrării primei-doamne și a frumoasei, iubitoarei și excepționalei mele soții, semnând această felicitare. Melania este sprijinul meu, piatra mea de temelie fără de care nu aș fi omul de astăzi. Ea este baza familiei noastre și o mamă incredibilă pentru fiul nostru, Barron. Sunt atât de mândru de realizările ei și sper că îi veți face cele mai frumoase urări de ziua ei de naștere„, a spus Trump.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA