Donald Trump Jr. a rămas fără soție pentru că a fost infidel și… zgârcit

Fiul cel mare al președintelui american este în plin proces de divorț. Soția sa, Vanessa, a intentat actele de divorț după 12 ani de căsnicie, motivând că au decis să meargă pe drumuri separate în viață, dar că vor face din cei cinci copii prioritatea lor. Acum s-a aflat care ar putea fi cauzele care au dus la destramarea familiei lor.

Donald Trump Jr. i-a fost infidel soției sale

Potrivit presei internaționale, Donald Trump Jr. i-a fost infidel soției sale, din 2011 până în 2012, pe când aceasta chiar era însărcinată. Culmea e că lucrul acesta nu îi era străin Vanessei, ea găsind niște email-uri compromițătoare între soțul său și amantă. Femeia în cauză era o cântăreață pe nume Aubrey O`Day, pentru care Donald Trump Jr. a avut chiar sentimente puternice, amenințându-și la acea vreme soția că o va părăsi de dragul amantei.

Ea a fost amanta lui Donald Trump Jr.

Toate acestea au fost, însă, mușamalizate și uitate, Vanessa ștergând cu buretele aceste ”escapade amoroase” ale soțului ei din dorința de a-și salva mariajul. Ba chiar, ulterior, Donald Trump Jr. și Vanessa au mai avut alți doi copii, sperând că astfel își vor repune pe picioare căsnicia. N-a fost să fie, multe alte lucruri au intervenit în mariajul lor, ajungând luna aceasta la divorț.

Donald Trump Jr., zgârcit?

O altă cauză a acestui divorț ar fi zgârcenia lui Donald Trump Jr., acesta dându-i ”o sumă modică” lunară soției sale pentru întreținerea casei și a copiilor, dar și pentru cheltuielile ei. Așa s-a văzut nevoită Vanessa să apeleze la mama sa pentru un sprijin financiar. ”O tratează ca pe oricine. O ajută foarte puțin și o ține pe un un buget infim. Nu duce o viață plină de lux și-și permite rar să plătească o masă în oraș”, spune o sursă pentru Page Six. Acesta să fie, așadar, motivul despărțirii lor? Să se fi săturat Vanessa să fie locul doi în viața soțului său?INAPOI LA PRIMA PAGINA