Două dintre ”Nevestele Disperate” s-au reunit! Cu care dintre ele a fost mai blând timpul?

În 2012 s-au încheiat filmările serialului ”Neveste Disperate”, după opt ani în care cele patru personaje principale, jucate de actrițele Eva Longoria, Felicity Huffman, Teri Hatcher și Marcia Cross, au ajuns în inimile oamenilor și le-au intrat în casă sezon după sezon.

Eva Longoria și Felicity Huffman

Ei bine, acum, la cinci ani de la terminarea filmărilor, două dintre actrițele principale s-au reunit în Los Angeles, pentru a lua prânzul împreună. Este vorba despre starurile Eva Longoria (42) și Felicity Huffman (54), cele care le dădeau viață, pe micile ecrane, personajelor Gabrielle Solis, respectiv Lynette Scavo.

Așa arată la cinci ani de la terminarea serialului

Așdar, cele două și-au păstrat relația de prietenie, căpătată în timpul serialului, și se mai întâlnesc din când în când. Paparazzi le-au surprins, ieri, în Beverly Hills, în timp ce se îndreptau spre un restaurant unde au luat prânzul. În fotografiile respective, Eva purta un outfit lejer, sport, în timp ce Felicity era îmbrăcată într-un outfit elegant, compus dintr-o pereche de pantaloni skinny, un sacou office și o pereche de pantofi stilletto, foarte înalți. Așadar, voi cine spuneți că arată mai bine la cinci ani de la terminarea filmărilor la serialul ”Neveste disperate”?

Imagine din serialul ”Neveste Disperate”

foto: SplashNews

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA