Dovezile suferinței! Angelina Jolie în imagini cutremurătoare!

Citeste tot despre:

,

A vorbit deschis despre divorțul de Brad Pitt, situația copiilor, dar și despre amenințările de sănătate cu care s-a confruntat (n.r. paralizie facială temporară) în ultimele luni, însă fotografiile realizate de publicația „Vanity Fair” ne-o arătau mai frumoasă și mai sănătoasă ca oricând.

Angelina în paginile ”Vanity Fair”

Niște fotografii realizate de paparazzi, însă, ne-o arată așa cum este în prezent: mai slabă și mai fragilă ca oricând. Publicația „NW” este cea care a obținut niște cadre exclusive cu celebra actriță, pe când își promova cel mai recent film, și trebuie să recunoaștem că sunt cu adevărat cutremurătoare. Într-una din imagini se poate vedea cât de slabă e mâna actriței, iar în alta cât de schimbată este fața acesteia.

Realitatea

Ea a recunoscut, totuși, că amenințarea nu a trecut și că, la rugămintea copiilor ei, a luat o pauză de la activitatea profesională. Tot Angie (42) a fost cea care a declarat că acupunctura este cea care a ajutat-o să se recupereze după paralizia facială și că face eforturi, zi de zi, pentru a fi puternică pentru copiii ei.

Amintim că-n urmă cu câteva luni, presa internațională titra că Angelina Jolie a ajuns la o greutate îngrijorătoare, de doar 43 de kilograme, ea având o înălțime de 1,69.

În ”Vanity Fair”


INAPOI LA PRIMA PAGINA