Drake, încă îndrăgostit de Rihanna? Uite ce surpriză i-a făcut de ziua ei!

Este un adevăr cunoscut de toată lumea faptul că Drake și Rihanna sunt meniți să fie împreună, doar și-au făcut tatuaje identice cu rechin la tatoo artistul, Keith, în New York. După ce s-au afișat public anul trecut, în cadrul mai multor concerte și evenimente de covorul roșu, au sfârșit separați, Riri foarte dezamăgită, iar Drake flirtând cu diva Jennifer Lopez. Dar e clar că rapperul încă nu a dat-o uitării pe excentrica Rihanna.

drake rihanna GettyImages-597575606

Pentru că niciodată nu te poți opune dorințelor inimii, Drake și-a arătat din nou sentimentele puternice care încă există pentru cântăreață, de data aceasta în public. În timpul unui concert în Dublin, Drake a dorit să-i facă o dedicație fostei, chiar de ziua ei. Nu este pentru prima dată când interpretul piesei „Hotline Bling” devine sentimental când vine vorba de Riri. În trecut, el a recunoscut faptul că artista are un loc special în inima lui și că mereu vor exista sentimente pentru ea.

🍀

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Rapperul a oprit ultimul său concert pentru a îi ura ”La mulți ani” Rihannei, dar într-un mod mai inedit. „E ziua cuiva azi, o persoană față de care simt o dragoste profundă și pe care o respect. În loc să îi cânt ”La mulți ani”, am ales să îi transmit altfel”, a spus el, după care a început să cânte un hit la care cei doi au colaborat, piesa „Work”.

Foto: Arhiva OK!, Twitter, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA