Drake o regretă pe J.Lo? La beție, i-a trimis mesaje!

Citeste tot despre:

, , , ,

S-au despărțit după doar câteva săptămâni de relație și nimeni n-a știut motivul real al separării lor. S-a bănuit, în schimb, că ar fi vorba despre sentimentele pe care le-ar mai avea Drake pentru Riri și care ar fi ofticat-o pe J.Lo…

Drake și J.Lo au format un cuplu pe perioada sărbătorilor

Ei bine, nu știm nici acum care este adevăratul motiv al despărțirii celor doi, dar știm că J.Lo nici nu vrea să mai audă de fostul ei iubit. E drept, ea se iubește acum cu actorul Alex Rodriguez, așa că n-ar mai avea motiv să țină legătura cu Drake.

Cum am aflat? Drake a povestit în cadrul unei emisiuni că nu mai are numărul artistei, căci aceasta și l-a schimbat și nu a avut bunăvoința să i-l trimită și lui. Cum și-a dat seama de acest lucru Drake? A încercat să-i dea mesaje, pe când era beat, dar acestea s-au întors la emițător. ”I-am scris pe când eram beat pe vechiul număr, așa că s-au întors înapoi la mine”, a povestit acesta, amuzat.

O regretă pe J.Lo?

Așadar, să fie o urmă de regret acolo? Să se fi terminat lucrurile între ei fără ca Drake să-și dorească neapărat această ruptură? Păcat!

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA