Drama actriței Katherine Heigl. Fiul său nu respira la naștere. Prin ce a trecut povestește chiar ea!

Pe 20 decembrie 2016, fix acum un an, Katherine Heigl îl aducea pe lume pe primul său copil, un băiețel minunat pe care actrița din Anatomia lui Gray îl numea Joshua Bishop Kelley, Jr. Acea zi care părea minunată, avea să fie una de coșmar pentru câteva momente pentru blonda de 39 de ani și soțul său, Josh Kelley, căci fiul lor le-a dat emoții mari.

Acum, când copilul a împlinit un an de zile, actrița a împărtășit pe contul său de Instagram drama prin care a trecut, fotografii cu ea și bebelușul din spital, din primele zile de viață ale simpaticului Joshua, dar și o imagine care ilustrează evoluția băiețelului, care s-a dezvoltat frumos și este simpatic foc. Împreună cu imaginiele distribuite și-a povestit și acest capitol din viață, nașterea primului său copil.

Nu a avut nici pe departe cea mai ușoară naștere, mai ales că bebelușul nu respira atunci când a venit pe lume prin intermediul cezarianei. În prima imagine, actrița apare topless, cu burtica de gravidă la vedere în timp se admira priveliștea de pe fereastra casei sale din Utah. Seria imaginilor continuă cu ipostaze din spital cu băiețelul conectat la apare.

Mămica și-a relatat povestea: ”La ora 9 dimineața cu un an în urmă l-am rugat pe Josh să îmi facă această fotografie pentru a-mi aminti cât de gravidă eram și cum arătam înainte de a pleca la spital pentru că aveam programată cezariana la ora 12. Joshua Jr. nu era în poziția de naștere și nici nu s-a mișcat vreun cm cu o săptămână înainte de data scadentă, așa că am luat decizia să nasc prin cezariană și eram destul de emoționată și speriată. Nu fusesem niciodată internată în spital și nu am avut vreo intervenție chirurgicală de orice fel, așa că habar nu aveam la ce să mă aștept. A doua fotografie este făcută chiar înainte să intru în sala de operații. Încercam să arăt cool, calmă, adunată.”

”Mi-au dat morfină și m-au tăiat. Medicul meu a încercat să scoată copilul afară pentru că era cam înțepenit acolo și nu era gata să iasă din uter. Atunci când a reușit să îl scoată, exact la ora 12:33, nu respira, iar medicii s-au mișcat repede pentru a-i oferi respirație artificială și a-i oxigena plămânii. Josh era în picioare lângă ei în momentul în care, în cele din urmă, a început să respire. În acea zi, când a început să treacă efectul anesteziei și mi-am strâns pentru prima dată pruncul în brațe, i-am mulțumit divinității pentru că el a început să respire, pentru viața lui, pentru faptul că m-a făcut mamă pentru a treia oară, de data aceasta pe cale naturală.”

”Fiul nostru era atât de mic, de fragil, de delicat. Când l-am pus să doarmă pentru prima noapte în patuțul său, am crezut că acel moment va dura o veșnicie. Așa că uită-ne din nou, după un an întreg, numai fotografiile îmi mai amintesc de burta mea și că fiul meu era atât de mic și de delicat. Acum are 12 kilograme. El este totul pentru mine și mai mult decât am sperat, a adus bucurie în familie, dragoste, zâmbete, abundență, fericire și da, extenuare și exasperare. A fost un an de coșmar, dar sunt foarte recunoscătoare pentru el. La mulți ani fiului meu! Poate că voi face ca acest an să fie unul mai lent!”, a continuat să relateze actrița.

Fiul său a fost la un pas de moarte, căci nu respira atunci când a fost scos din uterul mamei sale, așa că doctorii s-au grăbit să-i oxigeneze plămânii. Katherine Heigl este mama a trei copii, dar băiatul este singurul copil natural al actriței. În vârstă de 39 de ani, Katherine și soțul său, Josh Kelley, mai au două fetițe adoptate – Adalaide Marie (7) și Nancy Leigh (9).

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA