Mel B l-a lăsat pe fostul soț pe drumuri. Stephen Belafonte e falit

Fostul soț al lui Mel B, Stephen Belafonte, se plânge că este falit de când soția sa a decis să intenteze divorțul, proces însoțit de acuzații de inflidelitate, agresiune verbală, fizică și psihică. Ba mai mult, fosta membră Spice Girls a cerut și un ordin de restricție pe numele bărbatului cu care are un copil, să nu mai vorbim că l-a lăsat fără niciun ban.

A rămas falit după despărțirea de Mel B.

Pentru un moment, Stephen Belafonte a rămas fără sprijin financiar și cu o gaură în buget de 60.000 de dolari, în timp ce judecătorii au amânat procesul până săptămâna viitoare.  Decralațiile lui Belafonte că ar fi falit, spuse sub formă de glumă,   au ajuns la urechile unui judecător, acesta amânând decizia cu privire la cât de mult ar trebui să-i plătească Mel B în urma divorțului. Se pare că pentru Stephen se anunță vremuri grele, acum că nu mai trăiește pe banii celei care i-a fost parteneră de viață timp de 10 ani. Nu are niciun venit și mai nou are și datorii extrem de mari după ce a făcut o gaură enormă în cardul de credit.

Mel B l-a acuzat de violență pe fostul soț.

Și se pare că disperarea sa este din ce în ce mai accentuată, mai ales că avocații lui Mel B au argumentat că este prematur să vorbească despre un acord financiar, acum că artista a suportat cheltuielile pentru a obține un ordin de restricție împotriva fostului soț, iar Stephen ar trebui să acopere și el o parte din această sumă, conform deciziei judecătorului.  TMZ informează că între timp, bărbatul vrea să schimbe și locul în care se întâlnește cu fiica sa, căci fotografii sunt mereu pe urmele lui. Judecătorii însă au anunțat amânarea deciziei până săptămâna viitoare.

S-au iubit, dar s-au despărțit.

Tot TMZ a scris anterior că Stephen a fost dat afară din casa familiei, imediat după ce Mel s-a despărțit de el, în timp ce divorțul zbuciumat l-a costat peste jumătate de milion de dolari. În martie a venit anunțul că cei doi se despart după 10 ani de căsătorie, urmat de un divorț tumultuos. La începutul acestei luni, Stephen a obținut dreptul de a-și vizita fiica de 5 ani, Madison, sub supraveghere. Mel B a obținut chiar și un ordin de restricție împotriva fostului soț, acuzându-l că este „periculos” din cauza legăturilor sale cu criminalii și cu industria porno.

Foto: Arhiva OKINAPOI LA PRIMA PAGINA