Dustin Hoffman a fost expus! Actorul a hărțuit sexual o fată de 16 ani, colegă cu fiica sa!

Un alt nume celebru se regăsește pe lista hărțuitorilor și pedofililor de la Hollywood! Dustin Hoffman este cel care se găsește acum față-n față cu acuzațiile că a hărțuit sexual o fată de doar 16 ani, incidentul având loc acum treizeci de ani. Asta după ce zilele trecute mai multe actrițe au povestit la ce perversități le-a supus Dustin Hoffman pe platourile de filmare!

Cori / Dustin și fiica lui, Karina

Acum în vârstă de 43 de ani, Cori își amintește ce s-a întâmplat la prima întâlnire cu actorul, care a avut loc acum aproape 30 de ani. Pe atunci, Cori era colega de școală cu fiica actorului, Karina, motiv pentru care a acceptat invitația ei de a lua cina împreună și de a vizita câteva librării. Femeia povestește că, după cină, părinții ei ar fi trebuit să vină s-o ia de la restaurant, însă actorul a sugerat s-o ia, în schimb, de la hotelul său.

Așa se face că, printr-o conjunctură nefericită, Cori a rămas doar cu Dustin în camera lui de hotel, în timp ce-și aștepta părinții să vină s-o ia cu mașina. La un moment, actorul s-ar fi scuzat și s-ar fi îndreptat spre baie, de unde s-a întors purtând numai un prosop. Ce-a urmat, a marcat-o pe viață pe adolscenta de 16 ani. ”Când s-a întors în cameră, prosopul i-a căzut. Stătea în fața mea dezbrăcat. Aproape am leșinat. Era prima oară când vedeam un bărbat gol. Eram terifiată. Nu știam ce să fac. Apoi, a început să se masturbeze. (…) Stătea fix în fața mea. Și nu s-a grăbit”, își amintește Cori.

Culmea e că actorul nu s-a oprit aici. Cori povestește că, ulterior, Dustin Hoffman a rugat-o să-i facă un masaj, în timp ce-i spunea că e gol: ”M-a rugat să-i fac masaj la picioare. Nu știam ce să fac în acele circumstanțe. Nu știam că pot să zic nu, așa că i-am făcut. Și el continua să-mi spună că e gol. <<Știi, sunt gol. Vrei să vezi?>>”.

Cori Thomas a vrut să-l demaște pe Dustin Hoffman

Femeia spune că incidentul a speriat-o și umilit-o atât de tare, încât nu a spus nimănui ce s-a întâmplat, nici măcar Karinei, fiica actorului și bună prietenă de-ale sale. Abia după șapte ani, când a devenit pentru prima dată mamă, a putut povesti cuiva prin ce a trecut la doar 16 ani. Recent, Cori și-a făcut curaj și i-a dezvăluit adevărul și mamei sale, avocata Zuleika Thomas, care a sfătuit-o să iasă în față cu povestirea și să-l demaște pe actor.

foto: Getty Images, TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA