E atât de schimbată în prezent! Așa arăta înainte de operațiile estetice!

Dacă această fotografie n-ar fi fost postată chiar de ea, pe contul ei de Instagram, probabil nu ne-am fi dat seama că este vorba despre celebra cântăreață. În prezent, înfățișarea ei este atât de schimbată, încât de abia acum ne dăm seama de efectul operațiilor estetice și îmbunătățirilor artificiale la care s-a suspus de-a lungul anilor.

Mare ne-a fost mirarea să aflăm că-n această fotografie este chiar Kylie Minogue, îndrăgita cântăreață de origine australiană. Artista a postat această imagine cu ea chiar pe contul personal de Instagram, mulțumindu-se s-o descrie doar cu ”fotografie din trecut”, șocându-i pe fanii internauți cu look-ul pe care îl afișa odinioară.

Așa arată în prezent, la 48 de ani

Ce-i drept, nu e tocmai un fapt ascuns că artista a apelat la botox și alte astfel de intervenții, așa că, poate, n-ar trebui să ne mire că înfățișarea ei a avut atât de mult de suferit de-a lungul anilor. Ne amintim cum, în urmă cu ceva timp, Kylie declara pentru Elle Magazine, ediția britanică, că a apelat la intervenții estetice. ”Am încercat Botoxul, le-am încercat pe toate. Clar nu sunt una dintre acele persoane care să spună <<Nu ar trebui să faceți asta>>. Dar asta nu înseamnă că Minogue de astăzi va mai ajunge sub cuțit prea curând. Prefer să fiu mai naturală zilele acestea”, mărturisea, pe atunci, Kylie.

Kylie Mingogue este un sex simbol

Voi ce spuneți, o recunoașteți pe Kylie în fotografia respectivă?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA