E cea mai sexy iubită. Nicole Kempel, într-o rochie transparentă, alături de Antonio Banderas

Citeste tot despre:

,

Formează un cuplu din anul 2014, iar Antonio Banderas și mai tânăra sa iubită Nicole Kempel fac un cuplu frumos și sunt mereu surprinși în ipostaze romantice, ori zâmbind. Are 56 de ani și se poate mândri cu o parteneră de 37 de ani care arată ca o zeiță. Cu un asemenea trup de model ar fi și păcat să nu poarte rochii cât mai mulate, sau foarte transparente, așa că cea mai recentă apariție a cuplului a fost una hot de tot.

Ei au demonstrat că vârsta nu este nimic altceva decât un număr și că dragostea și atitudinea pozitivă te poate întineri. Antonio Banderas și Nicole au fost prezenți sâmbătă seara la un eveniment în Roma, Celebrity Fight Night, ocazie cu care frumoasa blondă a devenit atracția serii. Actorul spaniol a fost foarte elegant, dar iubita sa l-a eclipsat din toate privințele. Îmbrăcată într-o rochie cu inserții de material semitransparent care lăsa la vedere lenjeria intimă nude și cu un bust generos, Nicole a fost extrem de sexy.

În mod evident, o asemenea ținută a atras după sine și numeroase laude cu privire la trupul sculptat al iubitei lui Banderas, care a afișat picioare tonifiate și un decolteu perfect. La rândul lui, Antonio a fost apreciat pentru vestimentația formată din sacou bleumarin, cămașă albă, cravată, pantaloni albi și pantofi sport.

Foto: Hepta, Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA