E confirmat! Amanda Seyfried este însărcinată!

Actrița și logodnicul ei, Thomas Sadoski, așteaptă un copil! Vestea ea mare a fost confirmată de reprezentantul viitoarei mămici.

Amanda Seyfried et son ami Thomas Sadoski - People au défilé de mode Givenchy Hommes printemps-été 2017 au Lycée Janson-de-Sailly à Paris, le 24 juin 2016. © Olivier Borde / Bestimage Celebs at Gigenchy Fashion Week Men's Wear Summer/Spring2017 at the Lycee Janson-de-Sailly in Paris on June 24, 2016.

Actrița de 30 de ani și-a etalat abdomenul proeminent în cursul zilei de marți, când a participat la un eveniment de lansare organizat de Givenchy.

Cei doi, care s-au logodit în septembrie, la numai șase luni de când au început să fie un cuplu, s-au întâlnit când au început să lucreze împreună la spectacolul off-Broadway “The Way We Get By”. Amanda și Thomas joacă împreună și în următorul lor film, “The Last Word”.

Nu se cunosc încă detalii cu privire la data nașterii sau sexul copilului. Va fi primul copil atât pentru Seyfierd, cât și pentru Sadoski (40).INAPOI LA PRIMA PAGINA