E de neoprit! Kim Kardashian a cheltuit o avere pe camera celui de-al treilea copil

Ce nu face o mamă pentru copilului ei? Mai ales că se-ntâmplă ca mama în cauză să fie faimoasă, bogată și lipsită de ocupație!

Kim se pregătește de venirea pe lume a celui de-al treilea copil al ei și-al rapperului Kanye West.

Kim Kardashian este nerăbdătoare pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Starleta a început deja pregătirea camerei micuțului/micuței și nu s-a dat în lături de la cumpărături, achiziționând dintre cele mai extravagante și scumpe obiecte.

Astfel, potrivit publicațiilor străine, vedeta de reality-show își așteaptă cel de-al treilea moștenitor cu o suzetă din aur masiv, ”Suommo Dodo”, în valoare de 96.000 de dolari, un cal – decorațiune, încrustat în pietre Swarovski, care a costat nu mai puțin de 100.000 de dolari și un ursuleț de jucărie Louis Vuitton, pentru care a scos din buzanar 170.000 de dolari.

Și asta nu e tot! În camera copilului se vor regăsi piese de mobilier extravagante, printre care un pătuț creat de designerul Dolce Notte, un scaun și un suport pentru garderobă, în valoare de 40.000 de dolari. Și cum bebelușul are nevoie de haine, Kim a mai cheltuit alți 100.000 pe articole vestimentare, unele fiind dintr-o colecție limitată Dolce & Gabbana. În total, Kim ar fi ”sărăcit” cardul cu 550.000 de dolari pentru această cameră a viitorului ei bebeluș, spune revista ”Closer”. Mda…

Așa o să arate camera celui de-al treilea copil al starletei

Amintim că cel de-al treilea copil al cuplului Kanye West-Kim Kardashian va veni pe lume grație unei mame surogat, la sfârșitul acestei luni ori la începutul lunii februarie. Se zvonește că mezinul cuplului va fi o fetiță.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA