Ea a vrut să facă o faptă bună, dar toți au fost atenți la decolteul ei

E greu să fii luată în serios atunci când ești cunoscută drept un sex simbol internațional. Însă, Pamela Anderson nu se lasă, vrea să demonstreze că are cele mai bune intenții și că se poate folosi de celebritatea sa și-n scopuri caritabile.

A participat la ”Annual Charity Day”, eveniment găzduit de Cantor Fitzgerald

Starul din Baywatch a participat, luni, la un eveniment caritabil, numit ”BGC`s Charity Day”, organizat în amintirea evenimentului tragic din 9 septembrie 2011. Cu zâmbetul pe buze, energică și binevoitoare, Pamela s-a pus pe dat telefoane pentru a strânge cât mai multe donații.

Totuși, cei din jurul ei nu și-au putut lua ochii de la decolteul generos, pus în evidență de rochia olive pe care o purta superba actriță. Toată suflarea masculină din acea încăpere a scanat-o din cap până în picioare pe frumoasa actriță, admirându-i silueta încă sveltă și armonioasă, dar și – de ce să nu mai menționăm o dată – decolteul atât de apetisant.

Și-a dus sarcina la capăt cu brio

E inutil să spunem că Pamela s-a comportat ca o profesionistă, fiind învățată cu privirile insistente ale celor din jur, și a dus la bun sfârșit sarcina primită. Iată câteva fotografii surprinse cu aceasta, ieri.

Sexy ca întotdeauna

foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA