Ea e iubita lui Brad Pitt. Sunt împreună de nouă luni!

În timp ce toată lumea spera la o împăcare între Brad Pitt și Angelina Jolie, iată că actorul trăia o frumoasă poveste de dragoste cu o altă femeie. Ea e Neri Oxman, arhitectă de profesie, în vârstă de 42 de ani, pe care Brad a cunoscut-o în urmă cu aproape un an și de care s-a îndrăgostit treptat, dar iremediabil.

Ea e noua iubită a lui Brad

Potrivit presei internaționale, Brad Pitt (54) are o relație amoroasă cu Neri încă din toamna trecută, uniindu-i dragostea pentru arte, design și arhitectură. ”S-au îndrăgostit pentru că au aceeași pasiune pentru arhitectură, design și artă.”, spune o sursă din anturajul celor doi.

Brad Pitt, alături de colegele de muncă ale iubitei sale

O dovadă a relației lor ar fi și această fotografie, în care Brad apare la MIT, locul de muncă al lui Neri. Pe rețelele de socializare  există și o fotografie cu Brad și Neri care alimentează zvonurile privind relația lor amoroasă.

O altă sursă susține, în schimb, că cei doi se plac foarte mult, dar, momentan, doar petrec foarte mult timp împreună, fără a fi implicați amoros neapărat. ”Prietenia nu s-a transformat într-o romanță, amândoi sunt precauți și de aceea au mai degrabă o prietenie profesională. Dar Brad este foarte interesat să petreacă cât mai mult timp cu Neri, o găsește fascinantă”, a menționat o altă sursă.

Neri Oxman e arhitectă

Cât despre Neri, și ea trecut printr-un mariaj eșuat. Ea a fost căsătorită cu faimosul compozitor Osvaldo Golijov, de care, însă, s-a separat. Cei doi nu au avut copii. Săptămânile acestea se așteaptă ca divorțul dintre Brad și Angelina să se pronunțe.

foto: GettyImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA