Ea e noua iubită a lui Justin Bieber? E actriță, cântăreață și model!

După o idilă fugitivă cu Hailey Baldwin, Justin Bieber s-a orientat către o altă… Hailee. La fel de sexy și faimoasă, desigur, că doar vorbim de unul dintre cei mai râvniți burlaci din prezent.

Hailee l-a cucerit pe Biebs?

Umblă vorba pe la Hollywood că Biebs a pus ochii pe Hailee Steinfeld și că sentimentele sunt reciproce. Desigur, cei doi au fost văzuți de mai multe ori împreună, căci sunt prieteni, însă se pare că amiciția lor s-a dezvoltat într-o aventură înflăcărată.

Potrivit unei surse din anturajul celor doi, Hailee și Bieber au făcut cunoștință prin pastorul Carl Lentz, care servește la biserica la care merg amândoi, iar lucrurile au evoluat rapid între ei. Luna trecută, Biebs a oferit un indiciu referitor la această idilă, când a fost surprins chiar în mijlocul unei sesiuni de Facebook chat chiar cu Hailee.

Surprins când se conversa cu Hailee. Foto: TMZ

Totuși, un reprezentant de-al lui Hailee a insistat că între tânăra actriță și celebrul cântăreț nu sunt decât sentimente de prietenie. O declarație contradictorie față de cele pe care sursele citate de TMZ le-au acordat recent. Acestea spuneau că-ntre Biebs și Hailee este clar o poveste de dragoste.

Iată o galerie foto cu cea care ar putea fi alinarea lui Biebs, acum că marea lui iubire, artista Selena Gomez, se iubește cu The Weeknd.INAPOI LA PRIMA PAGINA