Ea e sexy nepoata celebrului regizor și actor Mel Brooks!

El este un mare regizor și actor american, laureat al premiului Oscar pentru pentru cel mai bun scenariu original, pentru filmul „The Producers” (1968) și una dintre personalitățile vârstnice de la Hollywood. Este cunoscut ca actor în filme precum „Dracula: Dead and Loving It, Spaceballs” (1987), „Robin Hood: Men in Tights” (1993) și „Blazing Saddles „(1974) și chiar și la vârsta de 91 învă mai activează în Cetatea Filmului.

Mel și nepoata Samantha acum 4 ani.

În weekend, mai precis pe 10 octombrie, nonagenarul a apărut alături de o tânără extrem de frumoasă la musicalul adaptat după filmul său – „Mel Brooks’ Young Frankenstein” la Garrick Theatre din Londra. Cu toate că el ar fi trebuit să fie în centrul atenției, cea care a furat toate privirile a fost nepoata sa în vârstă de 19 ani, Samantha, care a purtat o rochie sexy la premiera noii producții.

Samantha este o actriță la început de drum.

Samantha a fost cu adevărat uimitoare în rochia de catifea, cu corset decoltat și cu o crăpătură proeminentă pe picior, atât de provocatoare încât a captat toată atenția fotografilor. Este foarte frumoasă, dar ăsta nu este singurul său atu. Nepoata producătorului este și ea actriță la început de drum, dar și scriitoare și producătoare, căci a gândit și a pus în scenă primul său scurtmetraj de 20 de minute, acum mai bine de doi ani. De altfel, nu este nici prima apariție a tinerei pe covorul roșu, alături de bunicul său. Samantha l-a mai însoțit pe Mel la un eveniment prin 2013, pe când avea doar 15 ani. 

A atras toate privirile la brațul bunicului său de 91 de ani.

Foto: Getty Images

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA