Ea este cea mai sexy gravidă de peste Ocean. A defilat în show-ul Victoria`s Secret însărcinată

Urmează să devină mamă pentru a doua oară și arată atât de bine. Acum mulți ani a fost iubita lui Leonardo DiCaprio, actorul fiind deja cunoscut pentru faptul că face furori printre modelele celebre, dar și-a găsit fericirea în brațele altul bărbat.

Modelul Victoria`s Secret, Candice Swanepoel, și logodnicul său, Hermann Nicoli, vor deveni părinți pentru a doua oară și, cu toate că supermodelul în vârstă de 29 de ani este însărcinată în al doilea trimestru, arată extraordinar de bine. Singura modificare a corpului fiind doar burtica care prinde contur, cât despre kilograme în plus nici nu poate fi vorba.

Ba mai mult, deși dezvăluia că este însărcinată la începutul lunii decembrie, burta de gravidă abia i se putea observa. Are o siluetă fără cusur care ar face-o invidioasă pe orice femeie. Ba mai mult, modelul a fost vedetă în prezentarea Victoria’s Secret din noiembrie de la Shanghai, iar în timpul show-ului a arătat fantastic, astfel încât nimeni nu ar fi bănuit că așteaptă încă un copil. Cele mai noi fotografii cu Candice de la plajă, din primele zile ale anului 2018 o înfățișează la fel de sexy ca întotdeauna, doar cu burtica mai conturată.

First kiss of 2018 ❤️

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Aflată pe o plajă din Brazilia, frumoasa blondă a apărut într-un sutien de costum de baie roșu cu buline albe și o pereche de pantaloni de plajă vaporoși dintr-un material alb, lăsându-și burtica la vedere. Nemachiată, dar cu fața radioasă, Candice s-a bucurat de o zi însorită la plajă. Modelul în vârstă de 29 de ani mai are un copil de un an și două luni cu logodnicul ei, Hermann, un fiul pe nume Anaca. Candice și logodnicul ei se cunosc de pe vremea când ea avea doar 17 ani și au devenit iubiți cu 12 ani în urmă.

În 2015 s-au logodit, iar anul acesta urmează să devină părinți pentru a doua oară. Sarcina modelului a fost un moment impresionant pentru toți fanii, căci Candice a ratat show-ul Victoria`s Secret din 2016 pentru că devenise mamă pentru prima dată, iar în 2017 a defilat deși era deja însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Foto: Hepta/BACKGRID, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA