Ea este fosta soţie a lui Carla’s Dreams. Uite cu ce se ocupă FOTO

Nelea Motricală preferă discreţia, la fel ca şi celebrul ei fost soţ, chiar dacă numele ei este destul de cunoscut la Chişinău.

Nelea Motricală, femeia care i-a fost soţie timp de 7 ani lui Carla’s Dreams, are 31 de ani, este din raionul Călăraşi, din Republica Moldova, şi este femeie de afaceri. După ce a urmat cursurile facultăţii Management şi Business Internaţional la Universitatea Erasmus din Olanda, Rotterdam, şi-a deschis o companie de turism, TripMoldova, specializată pe turismul receptor, adică primirea oaspeților străini și realizarea tururilor turistice în Republica Moldova. La fel de bine, a condus o agenţie de management în afaceri şi a făcut „coaching” pentru oamenii de afaceri.

Pe 25 august 2010, la Chişinău, Nelea Motricală s-a căsătorit cu Andrei Ţăruş, fost membru al trupei In Quadro, născut pe 25 octombrie 1984, în oraşul Slobozia din Republica Moldova şi actualmente solistul trupei Carla’s Dreams. Cei doi au o fetiţă, dar mariajul lor a avut suişuri şi coborâşuri, iar în noiembrie 2017 s-a încheiat cu un divorţ.

Dacă e să dăm crezare gurilor rele, cei doi nu mai locuiesc împreună de vreo trei ani, după ce în 2013 ani s-a pus prima oară problema divorţului, dar Nelea şi-a retras acţiunea. Fetița lor a rămas, cum era firesc, în grija mamei. Totodată, se spune că piesele pasionale scrise de Andrei Țăruș nu sunt dedicate în totalitate soției, ceea ce ar putea însemna că artistul a mai avut „o eroină” în paralel. Cert e că certurile dintre cei doi au fost furtunoase, întrucât nu s-au putut înțelege la notar pentru custodie, programul de vizită al copilului și împărțirea averii. Potrivit sputnik.md, divorțul s-ar fi produs în mare secret la finalul anului trecut, la Judecătoria Chișinău. Cei doi soți, care au împreună un copil, nici măcar nu au fost prezenți la proces, trimițând-și avocații în instanță.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA