Eddie Murphy, de 9 ori tată. Ce familie mare și frumoasă are! Fetele lui sunt niște bombe sexy.

El este unul dintre tații cu cei mai mulți copii de la Hollywood. Actorul de comedie Eddie Murphy s-a ales cu o familie numeroasă, iar copiii lui sunt niște superbități. Este de 9 ori tată, are șase fete și trei băieți și, chiar dacă nu sunt toți pruncii aceleiași femei, s-au reunit în câteva fotografii epice.

Eddie Murphy, alături de fosta soție, Nicole, și 5 dintre copii, la premiera „Shrek 2” în 2004.

Are cinci copii cu fosta soție, Nicole Mitchell Murphy, o fetiță de un an cu partenera sa de viață, Paige Butcher, o fată de 10 ani cu Mel B – pe care inițial a negat-o, asta înainte ca testele ADN să dovedească că el este tatăl – un fiu de 28 de ani, Eric Murphy, cu Paulette McNeely, dar și un băiat de 26 de ani cu Tamara Hood. 5 dintre femeile cu care Eddie s-a iubit au devenit mamele copiilor lui, unul bebeluș, unul ajung la vârsta copilăriei, alții adolescenți, iar cei mari, femei și bărbați în toată regula.

Dacă despre fata actorului cu Mel B știm că se afla în custodia mamei sale și am mai văzut-o de mână cu mama sa celebră, în fotografiile surprinse de paparazzi, iar pe micuța Izzy Oona, în vârstă de doar un an, am văzut-o în brațele mamei sale la plajă, despre ceilalți 8 copii ai actorului nu am mai auzit de mult, așa că cercetând rețelele de socializare am descoperit cât de frumoși sunt și ce mari au crescut.

Eddie Murphy și fiica sa Bella Zahra, poză din copilărie.

Fetele lui Murphy cu Nicole Mitchell  au devenit niște femei extraordinar de frumoase, bombe sexy pe Instagram. Nici băieții lui nu sunt mai prejos, ci au o mulțime de fane pe rețelele de socializare, seamănă mult cu tatăl lor celebru și își tot fac apariția pe la evenimentele mondene. Cert este că, deși sunt frați vitregi, cei mai mari dintre copiii lui Murphy obișnuiesc să se distreze împreună, asta o dovedesc și fotografiile de pe cpnturile lor de socializare în care apar pe la petreceri sau tot felul de evenimente.

Bria Murphy, fiica de 27 de ani a lui Eddie Murphy, fotografie de când aceasta avea doar câțiva anișori.

Astfel, Bria Murphy ( 27), Shayne Audra Murphy( 23), Zola Ivy Murphy ( 17) și Bella Zahra Murphy ( 15), fetele cu singura soție a lui Murphy, sunt superbe și fac ravagii pe Instagram, în fotografii sexy în costum de baie sau îmbrăcate sumar.

Eddie Murphy, alături de pratenera sa, Paige Butcher și 7 dintre copiii lui.

Nici băieții comediantului nu sunt mai puțin cunoscuți, căci Miles Mitchell Murphy ( 24), Christian Murphy (26) și Eric Murphy (28) sunt trei crai la ușa cărora fanele fac coadă, Don Juan la fel ca tatăl lor.

Uite cât de sexy sunt fetele actorului, dar și ce bărbați feroce sunt fiii său, în Galeria Foto!

Foto: Arhiva OK!, Getty Images, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA