Eddie Murphy, târât fără voia sa în divorțul dintre Mel B și Stephen Belafonte

Eddie Murphy, în vârstă de 54 de ani, a devenit acum, un personaj important în divorțul lui Mel B de Stephen Belafonte, cei doi luptând în instanță pentru custodia copiilor. Tată a 9 copii, comediantul este implicat fără voia sa în acest proces, din moment ce fostul partener al cântăreței a cerut în instanță permisiunea pentru a o vizita pe fiica de 10 ani a artistei din relația cu Eddie Murphy. 

Mel B are un copil cu Eddie Murphy, copil care a fost crescut de Stephen Belafonte.

Joi, un judecător din Los Angeles a decis că producătorul de film în vârstă de 42 de ani are dreptul să ceară să o viziteze pe fiica de 10 ani a lui Mel cu Murphy, Angel, în calitate de tată vitreg, o mișcare care îl împlică, în mod evident, și pe tatăl natural al copilului.

Mel a intentat divorțul de fostul partener, după 10 ani de căsătorie, acuzându-l de violență fizică, psihică și chiar că a obligat-o să întrețină relații intime în 3, mărturii care i-au șocat pe fanii artistei, dar și pe judecători, proba fiind chiar o poză de-a ei plină de vânătăi. Acum, cu toate cerințele fostului, avocata lui Mel a plecat ca Stephen să nu o poată vizita pe fiica vitregă Angel, pentru a împiedica astfel un circ mediatic de proporți. „Avem un alt părinte aici, îl avem pe Eddie Murphy. Dacă instanța intenționează să-i dea o notificare de procedură și să-l implice în litigiu, atunci o punem pe fetița lui în mijlocul acestui subiect de presă.”

Un divorț care a ținut paginile marilor ziare.

Mel B a cerut ca numele fiicei sale Angel să nu fie implicat în procesul de divorț, însă nu a reușit. În ciuda acestei situații în care este implicat un copil nevinovat, cererea ei a fost respinsă. Avocatul producătorului de film Stephen a motival decizia, din moment ce: „el a fost părintele care a crescut-o pe minoră încă de când era bebeluș.”

Inițial, Murphy, 56 de ani, a negat că fata de 10 ani este copilul lui, dar testele ADN au dovedit contrariul. Atfel, judecătorul l-a susținut pe Belafonte să înainteze cererea pentru a primi permisiunea să o viziteze pe Angel în calitate de tată vitreg: „Domnul Murphy are dreptul să se alăture ca parte a procesului, de îndată ce domnul Belafonte va vrea să o viziteze pe Angel”. Mel B mai are doi copii, o fiică de 18 ani, Phoenix Chi Gulzar, cu fostul soț  Jimmy Gulzar și o fiică de 5 ani, Madison, copilul său și al lui Stephen.

Foto: Getty Images, Arhiva OK!

 INAPOI LA PRIMA PAGINA