Edith González a renunțat să se mai vopsească. Cum arată actrița cu părul încărunțit

Frumoasa actriță în vârstă de 53 de ani, cunoscută pentru numeroasele telenovele în care a jucat excepțional, „Salomé”, „Dona Barbara” sau „Inimă sălbatică”, a trecut printr-o perioadă dificilă în viața sa, lupta cu cancerul, iar în urma acestei boli cumplite, imaginea sa a suferit schimbări dramatice.

Așa arăta pe vremea când juca în telenovele.

Era blondă cu un păr bogat, însă ședințele de radioterapie au făcut-o să renunțe la podoaba capitală. O vreme, Edith și-a ascuns părul scurt sub pălării sau eșarfe colorate, iar în cele din urmă și-a acceptat imaginea și a apărut cheală în fața fanilor. Actrița este mai încrezotare și mai plină de viață după această luptă pentru viață, iar de când a anunțat că boala este în remisie, se bucură de orice moment, călătorește și participă la tot felul de evenimente prin care vrea să inspire oamenii care trec prin aceleași greutăți pe care ea a reușit să le învingă.

Cât despre look, pare să nu mai fie cel mai important aspect în viață, așa că a renunțat să se mai vopsească. De-a lungul ultimelor luni, părul său a crescut considerabil și este creț, iar firele grizonate nu au încetat să apară. Cu toate acestea, Edith Gonzalez nu-și face griji în privința aspectului său îmbătrânit și a părului încărunțit. A rămas naturală, tocmai pentru ca părul ei să se regenereze și să revină la normal, culoarea blondă dispărând în totalitate în favoarea unui gri care semnalează îmbătrânirea și cei 53 de ani ai actriței. În ciuda faptului că a optat pentru a-și păstra părul nevopsit, în ceea ce privește vestimentația, Edith este o explozie de culoare și stil. La o mică analiză a fotografiilor de pe Instagram putem observa că este pasionată de hainele cu croiuri moderne, în culori pastelate.

Iată cum arată nevopsită și cu părul scurt!

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA