Edith Gonzalez, bolnavă de cancer

Citeste tot despre:

,

Veste tristă pentru toții fanii actriței cunoscută pentru telenovelele „Inimă Sălbatică” sau ”Salome”! Actrița Edith Gonzalez, în vârstă de 51 de ani, a fost recent diagnosticată cu cancer de col uterin.

MIAMI BEACH, FL - JANUARY 19: Edith Gonzalez attends Telemundo NATPE party on January 19, 2016 in Miami Beach, Florida. (Photo by Fabiano Silva/Getty Images)
Edith Gonzalez are 51 de ani

Actrița a ajuns pe mâna medicilor după ce a acuzat dureri abdominale injustificabile, pe platoul de filmare al telenovelei ”Eva”. După mai multe analize, doctorii au aflat că actrița suferă de cancer la col uterin. Fără să stea pe gânduri, actrița a acceptat să fie supusă unei operații de histerectomie.

edith
Fotografia cu care a făcut tristul anunț

Vestea a dat-o chiar ea, prin intermediul unei rețele de socializare: „Îmi salut toţi fanii! Ca întotdeauna prefer să dau eu informaţii pentru a evita speculaţiile. În ultimele zile am suferit de o durere severă în zona abdominală şi astfel s-au descoperit ţesuturi canceroase, care între timp au fost eliminate în întregime de medici specializaţi. Va trebui să primesc tratament pentru câteva luni. Sunt puternică, plină de viaţă şi muncitoare.Sper ca fanii mei să-mi fie aproape cu dragoste şi respect. Apreciez interesul fanilor pentru sănătatea mea şi vă voi ţine la curent pe reţelele de socializare pentru că nu voi da declaraţii oficiale cu privire la această chestiune delicată”.

edith-gonzalez-pat-spital
A postat această imagine în urmă cu câteva ore, de pe patul de spital.

Amintim că Edith Gonzalez (51) este căsătorită cu Lorenzo Lazo Margáin și că are o fiică, pe nume Constanza Lazo, în vârstă de 12 ani, care provine din relația cu politicianul Santiago Creel.

edith-sot
Edith și Lorenzo, cu care este căsătorită din 2010

foto: getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA