Edith Gonzalez despre cancer: ”N-am de gând să mă las învinsă”

Citeste tot despre:

, ,

De când a anunțat, anul trecut, că suferă de cancer, fanii i-au purtat de grijă îndrăgitei actrițe de telenovele. Totuși, Edith Gonzalez le dă asigurări tuturor că se luptă pentru viața sa, că nu se dă bătută în fața cruntei boli.

Celebra actriță a acordat acum câteva zile un interviu pentru publicația ”ELUniversal”, în care a vorbit despre lupta sa cu cancerul și despre tot ce-ntâmpină mental, fizic și spiritual de când a aflat această cumplită veste.

Deschis, calmă și incredibil de împăcată, Edith a declarat că-și ia boala în râs, că a personificat-o și că-i vorbește din când în când. ”Vorbesc cu cancerul și-i spun că nu e prea de treabă pentru că este mereu silențios, niciodată nu-și arată fața”.

Actrița a dovedit că e extrem de puternică, mărturisind că nu are de gând să renunțe fără o luptă. ”Îi spun să plece odată! Îl iau în râs, deși nu mă înțelege nimeni pentru că am un umor negru. Însă, ceea ce vreau eu să spun este că nu o să mă las învinsă, nici fizic, nici spiritual și nici mental”.

Amintim că-n luna august, anul trecut, actrița anunța că are cancer ovarian. ”E o tragedie, într-adevăr, dar nu o percep așa. Pentru mine este un simplu pas, o simplă fază a vieții mele. Ce pot face cu ce mi se întâmplă? Cel mai bun lucru pe care îl po face este să informez lumea că există multe tratamente. Eu cred în știință și sunt o grămadă de tratamente precum chimioterapia și radioterapia pentru a învinge cancerul. Mai cred că doar curajul manifestat în fața bolii te duce mai aproape de vindecare cu 50-60 %.”, a declarat acum actrița în vârstă de 52.

Edith poartă peruci de când a început tratamentul

Tot Edith a fost cea care a dezvăluit că tatăl ei a murit din cauza cancerului și că a învățat de la el să îmbrățișeze cu iubire tot ce vine în viață.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA