Edith González este mai plină de viață ca oricând. Imagini inedite din cea mai recentă ședință foto a actriței

Edith González este mai în formă ca oricând. După ce s-a luptat cu cancerul mai bine de un an și a învins boala, actrița în vârstă de 52 de ani pare să se bucure din ce în ce mai mult de viață. I-a crescut părul după terminarea ședințelor de radioterapie și a revenit la vechea ei pasiune, actoria. Edith are acum din nou culoare în obraji și a adoptat un stil vestimentar extravagant, care reflectă perfect starea sa interioară – este fericită.

Chiar și în clipele grele a reușit să rămână optimistă și cu zâmbetul pe buze, însă acum râde din toată inima sa. Nu a fost niciodată depresivă din cauza faptului că a trebuit să se tundă scurt, ba chiar s-a fotografiat mereu și a împărtășit fiecare imagine și veste cu prietenii virtuali, pentru că această comunicare a făcut-o să se simtă mai bine. Acum a scăpat de cancer, căci, așa cum anunța în luna iunie, cancerul este în remisie, boala răspunde la tratament și există toate șansele ca actrița să se vindece complet.

A sărbătorit fiecare răsărit de soare cu o fotografie fericită, îmbrăcată cool și cu zâmbetul pe buze, făcându-i parcă în ciudă vieții care a pus-o la grea încercare în ultimii ani. Acum este o altă Edith, una mai încrezătoare și mai pozitivă ca înainte să se îmbolnăvească, cu mai multă energie și poftă de viață, iar cea mai recentă ședință foto cu actrița este un deliciu pentru fani. Edith a pozat provocator, îmbrăcată într-o rochie foarte elegantă și cu pantofi de un roșu aprins.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA