Edith Gonzalez, fără peruca pe coperta unei reviste. Actrița luptă pentru viața sa!

A fost diagnosticată, anul trecut, cu cancer de col uterin. De atunci, actrița de telenovele luptă din răsputeri pentru a învinge cumplita boală și pentru a-și prelungi viața alături de cei dragi. Zilele trecute, Edith Gonzalez a pozat fără perucă pe coperta unei reviste locale pentru a documenta schimbările prin care trece ea, dar și orice alt bolnav de cancer.

La un an de la diagnostic.

De când a aflat cruntul diagnostic, Edith s-a încăpățânat să nu cedeze în fața bolii și să-i răspundă cu tărie de caracter și cu zâmbetul pe buze. Așa se face că la un an de când a început tratamentul cu radiații, Edith a dorit să apară pe coperta unei reviste naturală, fără perucă, pentru a le transmite tuturor bolnavilor de cancer că boala se poate învinge, indiferent de sacrificiile pe care trebuie să le faci, dacă apelezi la forța interioară.

Apariția pe coperta respectivă este, totodată, și un semnal de alarmă pentru acele persoane care ignoră semnalele bolii și pierd, astfel, ocazia de a o depista la timp. ”Ar putea să fie și-n corpul tău”, este sloganul cu care Edith încearcă să crească nivelul de conștientizare al cancerului uterin.

Edith luptă de aproape un an pentru viața ei

În interviul recent, Edith a vorbit și despre cum s-a schimbat viața ei de familie odată cu acest diagnostic, povestind că fiica sa adolescentă este la curent cu tot ce i se întâmplă: ”Vreau ca fiica mea Constanza să vadă în mine o mamă caldă, apropiată ei. Nu i-am ascuns nimic referitor la boala mea, ea știe că se poate afla în oricine”.

Revenind la schimbările fizice prin care a trecut actrița în vârstă de 52 de ani, trebuie să recunoaștem că Edith arată foarte bine, este veselă și tonică, în ciuda cruntului diagnostic primit acum un an. Toate postările recente din mediul online ne-o arată pe actrița de telenovele cu zâmbetul pe buze, alături de cei dragi ori implicată în diverse proiecte, pesemne starea ei de spirit este chiar grozavă.

Edith își trăiește viața cu zâmbetul pe buze

Vorbind despre moarte, Edith declara, într-un interviu anterior, că nu e dispusă să se lase bătută fără o luptă: „Vă vorbesc din proprie experienţă, iar eu, ca persoană ce nu a fost niciodată punctuală, nu am de gând să ajung la timp nici la cel din urmă strigăt. Îmi pare rău, dar mai am multe lupte de dus, multe zâmbete de împărţit, multă artă de admirat. Aşa că, Moarte, aşează-te şi aşteaptă-mă! Pentru că ceasul meu o să sune cu mare întârziere”.

foto: Instagram edithgonzalezmx1INAPOI LA PRIMA PAGINA