Edith Gonzalez, nevoită să-și tundă părul din cauza bolii

În urmă cu câteva săptămâni, îndrăgita actriță de telenovele a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Și cum vorbim de o boală extrem de agresivă, actrița de 51 de ani a fost nevoită să ia decizii importante pentru a-și salva viața.

foto: instagram

Edith-gonzalez
Edith a fost nevoită să renunțe la părul lung

Edith Gonzalez trece prin clipe cumplite! Deși întâmpină totul cu zâmbetul pe buze și cu un curaj debordant, actrița a mărturisit, zilele trecute, că a fost nevoită să renunțe la pletele lungi și ondulate în favoarea unui bob stylish, acum că tratamentul ales pentru a contracara cancerul este unul agresiv și o face să-și piardă părul.

EDITH-GONZALES
Noul look al actriței!

Anunțul l-a făcut chiar ea, prin intermediul unui post pe Instagram. ”Bună tuturor! Un pas înainte, un pas pentru viață! Am un nou look pentru noua mea viață. Pasul 1. Îmbracă-te! Pasul 2. Înveselește-te! Pasul 3. Fă-ți apariția și nu te da bătută!”, este mesajul, plin de curaj, al actriței, postat pe contul ei de Instagram.

După cum era de așteptat, fanii internauți au admirat-o pentru curaj și i-au lăsat zeci de mesaje de susținere. ”Înainte! Îți trimit o rugăciune din Venezuela!”. ”Mult curaj, Edith Gonzalez, îți spun din Mexic!”, ”Dumnezeu să te protejeze! Salutări din Chile”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de actriță la postarea acestei fotogafii.

Citește și Edith Gonzalez, bolnavă de cancerINAPOI LA PRIMA PAGINA