Ei sunt copiii lui Jackie Chan! Fiul, consumator de droguri, fiica, o adolescentă rebelă!

O fi el un mare actor din filmele cu lupte, însă este clar că Jackie Chan nu a fost tocmai fericit în plan personal. Este căsătorit din 1982 cu actrița Lin Feng-jiao cu care de altfel are și un copil,  dar nici de amantlâcuri nu s-a ținut departe. Jackie are un fiu în vârstă de 34 de ani, Jaycee Chan și o fiică nelegitimă în vârstă de 17 ani, Etta Ng Chok Lam, cu amanta Elaine Ng Yi-Lei și ea tot actriță. Oficial este tată pentru doi copii, deși nu a reunoscut-o niciodată pe fiica sa, ba chiar mama acesteia a declarat că fata nu are o relație cu tatăl ei și nici nu a primit bani sau alte foloase de la acesta.

Ironia sorții face ca Jackie să lupte împotriva drogurilor.

Starul din Hong Kong, Jackie Chan, și fosta Miss, Elaine Ng, au avut o aventură prin 1999 din care a rezultat singura fată a actorului, de care nici măcar nu a vrut să audă, declarând că a fost o greșeală: „Am comis o greșeală pe care fiecare om din lume o comite”. 18 ani mai târziu de la această escapadă, Jackie Chan încă stă departe de fata lui. Mai mult, conform fostei amante, Elaine Ng, din ziua în care Etta s-a născut, ea nu a primit niciun cent de la celebrul tată Jackie Chan.

Ea este fiica de 17 ani a actorului, Etta Ng Chok Lam.

Fiica de 17 ani nu se înțelege bine nici cu mama ei. În martie anul acesta, fiica și-a denunțat mama, care a sfârșit în arest pe fondul unor acuzații de violență domestică. După arestare, Elaine Ng Yi-Lei a recunoscut că s-a certat cu adolescenta rebelă pentru că a găsit în camera ei cutii cu sedative, pe care fata susținea că nu le folosea. Cele două au avut o relație mamă-fiică destul de tumultoasă.

🌈 #lgbtqai #lgbt #lesbian #androgynous

A post shared by @ stolenmilktea on

În 2015, actrița Elaine Ng Yi-Lei a fost arestată pentru prima dată tot din cauza unor presupuse abuzuri asupra fiicei sale, pe fondul consumului de alcool. Recent, fata a declarat că este lesbiană, că se iubește cu un model canadian și că va continua povestea ei de dragoste, în ciuda discriminării în acest sens venite din partea familiei și a societății. Etta a postat un mesaj simbol al comunității LGBT, curcubeul, la care a scris: „În caz că nu a înţeles nimeni aluzia, sunt gay”.

Jaycee Chan s-a fotografiat alături de fotbalistul Neymar.

În 1999, când mama Ettei rămăsese însărcinată, Jackie Chan era căsătorit cu actriţa Joan Lin, alături de care are un băiat, cântăreţul şi actorul Jaycee Chan în vârstă de 34 de ani. Odrasla mai mare a actorului nu este un exemplu de urmat, căci băiatul a fost arestat în urmă cu 3 ani pentru vânzarea şi promovarea consumului de marijuana. Fiul lui Jackie Chan a fost atunci condamnat la 6 luni de închisoare pentru posesie şi vânzare de droguri, după ce acasă la el s-au găsit peste 100g de marijuana, riscând să primească o pedeapsă și mai mare,  mai exact 3 ani de închisoare.

Foto: Instagram, Facebook.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA