El are 74 de ani, ea doar… 22. Ce cuplu nou s-a format peste Ocean?

Se spune că în dragoste e permis orice și că diferența de vârstă dintre parteneri n-ar trebui să fie un impediment. Asta pare să susțină și cei doi, despre care se zvonește că ar forma un cuplu!

Mick Jagger și noua iubită, Noor Alfallah

Mick Jagger (74), celebrul cântăreț de la Rolling Stones, a pus ochii pe o tinerică, pe nume Noor Alfallah. Cei doi au fost văzuți într-o escapada amoroasă în Paris, la sfârșitul acestei luni, ceea ce-nsemnă că relația lor este una cu șanse de viitor, chiar dacă între Mick Jagger și Noor există o diferență de vârstă de 52 de ani.

Apropiații spun că Noor a reușit să-l facă pe Mick Jagger din nou fericit și că acesta e flatat de faptul că o femeie de 22 de ani poate fi atrasă de el. ”Mick are în continuare acel farmec legendar, dar până și cei din formație (n.r. Rolling Stones) au fost surprinși să vadă că o femeie atât de tânără și frumoasă precum Noor a sosit în Paris pentru a-l vedea. (…) Amândoi sunt singuri și par să se distreze destul de mult împreună. Mick nu dă de înțeles că ar vrea să pună vreo barieră relației dintre ei. Clar e fascinat de tot ce se întâmplă între el și Noor”, a declarat un apropiat de-al artistului.

Așa arată Noor

Potrivit unor apropiați, Mick a petrecut câteva nopți amoroase cu Noor în apartamentul lui din Paris. Cei doi au fost văzuți și-n public, luând masa în diferite restaurante de top din capitala Franței. Mai mult de atât, Noor s-a prezentat la concertele recente ale trupei, fiind o susținătoare activă a formației Rolling Stones.

Mick Jagger și Melanie, fosta iubită, care i-a dăruit o fetiță

Mick Jagger și Noor s-a cunoscut prin intermediul producătorului Brett Ratner, ea fiind o absolventă a Școlii de Teatru, Film și Televiziune. Înainte de Noor, Mick Jagger s-a iubit cu balerina Melanie Hamrick, care i-a dăruit o fetiță, pe nume Deveraux, în 2016. Despărțirea lor a avut loc anul acesta, în tăcere. Artistul are opt copii.INAPOI LA PRIMA PAGINA