El este celebru, ea e în spatele camerelor de filmat. Cât de sexy e soția lui Rob Schneider!

A jucat în filme precum ”The Hot Chick”, ”Male Gigolo”, ”Benchwarmers” și ”Grown  Ups”, și este cunoscut drept unul dintre cei mai talentați actori de comedie. Ea, în schimb, deși este soția lui încă din 2011, nu a apărut prea des în lumina reflectoarelor, preferând, mai degrabă, viața din spatele scenei.

Rob este căsătorit în prezent cu Patricia Maya

Puțini știu că Rob Schneider (53) are o parteneră de viață incredibil de frumoasă, pe care a dus-o la altar în 2011, după o relație de 6 ani. Patricia Maya Schneider este cea care îi este alături actorului la bine și la rău, și cea care i-a dăruit actorului doi copii: o fetiță pe nume Miranda Scarlett Schneider, venită pe lume în 2012, și o alta pe nume Madeline Robbie Schneider, născută în septembrie 2016.

Ea e soția lui Rob Schneider

Patricia, soția actorului, este, începând cu anul 2007, producătoare, în palmaresul ei regăsindu-se proiecte cinematografice precum serialul ”El Monchis”, ”Guerra de Chistes”, ”El pelado de la noche”, ”Real Rob”. Curios este că de doi ani, Patricia cochetează și cu actoria, ea apărând în serialul pe care l-a produs și scris, ”Real Rob”, dar și-ntr-un scurtmetraj numit ”Fight or Flight”.

În serialul pe care Patricia l-a scris și produs

Desigur, rolurile ei nu sunt tocmai cunoscute, așa că pentru publicul larg Patricia este încă necunoscută. Memorabile sunt, însă, aparițiile pe covorul roșu, la brațul celebrului ei soț, care i-au lăsat pe toți cu gura căscată. Căci da, Patricia este incredibil de frumoasă, având alură de model. Iată câteva dintre aparițiile lor de cuplu!

E o adevărată frumusețe!

 

foto: getty images / arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA