El este polițistul sexy care și-a părăsit nevasta pentru Mel B

Citeste tot despre:

, , ,

Are ea ceva, această Melanie Brown, de-i face pe bărbații tineri și sexy să-și părăsească soțiile atrăgătoare pentru ea. De fapt, este vorba doar despre un bărbat, chipeșul ofițer de poliție Ryan Lawrence, din Beverly Hills, despre care s-a aflat să-și înșală proaspăta soție cu fosta Spice Girl.

Ofițerul Ryan Lawrence
Mel, distrugătoare de căsnicii?

Polițistul în vârstă de 32 de ani, cu zece ani mai tânăr decât Mel B, este specialist în negocieri în cazuri de rapiri la Departamentul de Poliție din Beverly Hills și cât se poate de însurat cu o tânără de 29 de ani, Morgan.

Acest amănunt a fost aflat de curând de către vedetă, iar mărturisirea n-a lăsat-o chiar indiferentă, existând zvonuri că Mel ar fi vrut să pună punct relației cu Ryan.

Ryan și soția lui, căsătoriți de un an
Polițistul a părăsit domiciliul conjugal

Cei doi au făcut cunoștință la începutul acestui an, iar acum încearcă să rezolve această încurcătură sentimentală în favoarea amândurora.

O sursă apropiată cuplului susține că cei doi sunt îndrăgostiți până peste cap unul de altul și că Ryan petrece foarte mult timp acasă la Mel, mințindu-și soția că are misiuni de serviciu.

„Se poate ca Ryan să-i spună soției sale, Morgan, lucruri diferite, însă nu are intenția să se întoarcă la ea. I-a spus lui Mel că nu-și iubește soția și că vrea să renunțe la mariaj”, susține sursa citată mai sus.

Ceea ce e trist este că polițistul lui Mel s-a căsătorit de curând, și anume în septembrie anul trecut, și că părăsirea domiciliului conjugal are loc la mai puțin de un an distanță de la acest eveniment.INAPOI LA PRIMA PAGINA