Ele sunt fiicele anonime ale divelor de altădată

Mamele lor au fost prințese ale marelui ecran, dar asta nu înseamnă că succesul le-a rezervat și lor un film cu happy ending. Sau, mai corect, ele nu și-au dorit să fie distribuite în spectacolul dramatic al unei vieți la Hollywood. Vă prezentăm, așadar, anonimele cu nume celebre!

Elizabeth Taylor și Liza Todd, atunci
Liza Todd acum

Elizabeth Taylor & Liza Todd Burton

 În cazul celebrei actrițe cu ochi violet numărul soților este invers proporțional cu cel al copiilor. În sensul că, din opt mariaje, au rezultat doar trei copii care să ducă mai departe genele seducției și ale glamourului pe stil vechi. S-o luăm pe Liza Todd Burton, singura fiică biologică a lui Taylor, acum în vârstă de 59 de ani. Rezultată din căsnicia divei cu producătorul american Mike Todd, decedat într-un accident de avion, și adoptată, mai târziu, de marea iubire a lui Liz, Richard Burton, Liza a decis să nu facă partea din lumea celebrei sale mame. Ba chiar se ferește să vorbească prea mult de originile ei, ducând o viață retrasă și oarecum modestă la o fermă din Hudson, New York. Dar nici nu trebuie să vorbească prea mult despre celebra ei mamă: ochii o dau de gol. Liza mai are doi frați de mamă, Michael Wilding (64) și Christopher Wilding (62), din căsnicia actriței cu actorul Michael Wilding, și o soră, Maria Burton (56), adoptată de Liz și Richard Burton din Germania.

Natalie Wood cu soțul ei, Robert Wagner, și fiica lor, Natasha
Natasha Gregson Wagner astăzi

Natalie Wood& Natasha Gregson Wagner

Despre frumoasa brunetă cu origini rusești ne aducem aminte cu strângere de inimă. Toată lumea știe cât de tragic a pierit aceasta, înecată în urma unei croaziere cu iahtul. Din fericire, însă, moștenirea și mai ales frumusețea lui Natalie sunt duse mai departe de cele două fete ale sale, Natasha (46) și Courtney (42). Prima este fiica celui de-al doilea soț al divei, producătorul de filme Richard Gregson, iar cea de-a doua provine din tumultuosul mariaj cu actorul Robert Wagner. Dar cel mai mult o recunoști pe legendara Natalie în trăsăturile fiicei sale mai mari, Natasha, care avea doar 11 ani când a rămas fără mama sa, după accidentul neelucidat din 1981. Actriță la rândul ei, Natasha Gregson Wagner iese în evidență mai degrabă prin numele faimos pe care îl poartă și asemănarea teribilă cu mama ei decât prin cariera ei cinematografică. Dar ăsta este un blestem mai vechi al odraslelor de iconuri, așa că nu miră anonimatul în care înoată aceasta.

Rita Hayworth
Prințesa Yasmin Aga Khan

Rita Hayworth& Prințesa Yasmin Aga Khan

Înainte de Marilyn a fost ea, sex-simbolul anilor ’40, celebră penru formele ei voluptuoase și părul care-i cădea în valuri, pe umeri. Cea care mai trăiește astăzi să-i ducă numele mai departe este Prințesa Yasmin Aga Khan, în vârstă de 67 de ani. Spunem prințesă pentru că Yasmin este rodul uniunii dintre Rita și cel de-al treilea soț al ei, prințul pakistanez Ali Salman Aga Khan, cunoscută astăzi mai ales pentru activitățile ei caritabile. De fapt, cu asta își umple astăzi timpul moștenitoarea Ritei: este o filantroapă care duce o luptă aprigă împotriva Alzheimerul, boală căreia i-a căzut victimă și celebra ei mamă, în 1987. Prințesa Yasmin a mai avut o soră de mamă, Rebecca Welles, rezultată din căsnicia Ritei cu actorul Orson Welles, dar care a murit în 2004, la 60 de ani.

Lauren Bacall și copiii ei, Leslie și Stephen Bogart
Lauren Bacall și Leslie Bogart, foto centru

Lauren Baccall & Leslie Howard Bogart

Frumoasa sirenă cu ochi verzi a părăsit această lume recent, în 2014, lăsând în urma ei trei copii care s-au zbătut o viață întreagă să trăiască în umbra unor stele (doi dintre ei provin din căsnicia cu legendarul Humphrey Bogart). Singura fiică a lui Lauren, Leslie Howard Bogart, în vârstă de 64 de ani, a decis să nu calce pe urmele faimoase ale părinților săi, deși înfățișarea te ajută să-i ghicești originile. Leslie este, cu adevărat, fiica mamei sale, minus viața strălucitoare a acesteia. Asta pentru că femeia provenită dintr-o familie celebră a marelui ecran a descoperit că există viață și în afara Hollywoodului, chiar dacă ești de profesie asistentă medical și instructor de yoga.

Foto: guliver/getty images/rex featuresINAPOI LA PRIMA PAGINA