Elena Gheorghe, nașă de botez. Cât de sexy a fost cântăreața la eveniment!

Citeste tot despre:

,

A devenit mamă pentru a doua oară pe 15 iulie și la doar câteva zile de la venirea pe lume a fiicei sale, artista avea un corp tras prin inel, iar fanii chiar au fost surprinși de cât de bine poarte să arate într-un timp atât de scurt.

Sâmbătă, Elena Gheorghe și soțul său au botezat, însă nu pe micuța lor, ci pe fina cuplului, iar cântăreața a fost și de data aceasta foarte sexy, schimbând două ținute care i-au venit ca turnate. ” 8 sept 2017 … O sărbătoare mare cu două evenimente speciale. La mulți ani Mariei mele, mama mea, și tuturor celor care astăzi își serbează ziua de nume. Tot azi, o alta Mărie își primește numele în dar prin Sfânta Taina a Botezului, iar noi suntem mândrii ca ne-a ales părinți spirituali.  Bine ai venit Marie, înger frumos în viața noastră, a celor care astăzi îți suntem alături ! Sa ai o viața fără griji❤❤❤”, a scris Elena pe Instagram la o fotografie în care apare alături de soț și de finica îmbrăcată în rochiță albă.

De altfel, Elena a ales să poarte o rochie foarte sexy pentru acest botez, una de un roșu aprins, cu decolteu, mulată pe abomen și care îi lăsa picioarele la vedere. La botezul Sarei Maria, Elena a vrut să impresioneze, așa că la petrecerea de fiță de seara a ales o rochie lungă, neagră, cu un croi sofisticat.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA