Ellen DeGeneres, răpusă de durere! Tatăl ei s-a stins din viață!

Citeste tot despre:

,

Celebra prezentatoare a confirmat, chiar în timpul emisiunii sale, că tatăl său, Elliott De Generes, a decedat la vârsta de 92 de ani. Ellen a povestit, printre lacrimi, că, înainte cu zece minute ca acesta să stingă din viață, au vorbit la telefon.

Ellen DeGeneres și-a pierdut tatăl

Ellen DeGeneres a dezvăluit în cadrul emisiunii sale că tatăl său, un fost agent de asigurări, s-a stins din viață la 92 de ani. ”Înainte să intrăm în publicitate, e ceva despre care vreau să vă vorbesc. (…) Mi-am pierdut tatăl săptămâna aceasta”, a fost declarația tristă a celebrei prezentoare TV.

Soția lui Portia de Rossi a menționat, însă, că nu a fost nimic neașteptat și că tatăl său a avut parte de o viață lungă și fericită. ”Nu a fost nimic neprevăzut. A dus o viață lungă, bună și fericită. Am avut ocazia de a-mi lua la revedere”, stă scris pe Instagram, în dreptul unor fotografii din trecut, în care Ellen apare alături de tatăl său.

Ellen și tatăl său, Elliot

Povestind despre copilăria ei, Ellen și-a amintit că în singura vacanță în care a mers alături de tatăl său, Elliot a decis s-o aducă la studiourile Warner Bros, locație în care Ellen are acum propria emisiune: ”Când eram o fetiță, am venit aici, la studiourile Warner Bros. Am făcut un tur. Iar acum lucrez la Warner Bros și am propria scenă cu numele meu pe ea. El era foarte mândru de asta. Iubea această emisiune și era un om foarte blând”.

Curcubeul apărut la 10 minute după ce a vorbit cu tatăl său

Vorbind despre momentul despărțirii, Ellen (59) a relatat că a apucat să-și ia la revedere de la tatăl său cu zece minute înainte să treacă în neființă. ”Plecam din clădire și am văzut un curcubeu deasupra studiourilor Warnes Bros. Asta e ceea ce am văzut după ce am vorbit cu tatăl meu, apoi el a murit la zece minute”, a mai spus Ellen în timpul emisiunii de ieri.INAPOI LA PRIMA PAGINA