Elon Musk are o nouă iubită celebră? Iată cu cine se întâlnește miliardarul de la Tesla

Citeste tot despre:

,

După ce s-a iubit cu fosta soție a lui Johnny Depp, Amber Heard, miliardarul de la Tesla Motors nu a stat prea mult timp singur. S-a despărțit de actriță acum mai bine de două luni, iar acum face noi cuceriri la Hollywood. Inventatorul Tesla este cu siguranță unul dintre cei mai râvniți bărbați, iar noua norocoasă care îi stă alături ar fi o altă actriță celebră în vârstă de 28 de ani.

Conform revistei Page Six, Elon Musk ar  fi interesat de frumoasa Dakota Johnson, actrița din seria „Fifty Shades”. Apropiații lor au confirmat faptul că omul de afaceri, 46 de ani, a zburat la Rio de Janeiro, Brazilia, săptămâna tercută pentru a o vedea pe Dakota, dar și pentru petrecerea de reînnoire a jurămintelor dintre managerul Guy Oseary și soția sa, Michelle Alves.

Iubire de-o vară. Deși relaţia miliardarului cu actriţa Amber Heard nu a durat prea mult, cei doi susţin că au rămas în relaţii bune.

Dakota este fiica starurilor Melanie Griffith și Don Johnson și a fost surprinsă pe aeroport, revenind din Brazilia, unde a participat la reînnoirea jurămintelor celor doi prieteni. În mod evident, un reprezentant a lui Musk a dezmințit zvonurile, spunând că „Elon o cunoaște deja pe Dakota și nu are nevoie să zboare până în Brazilia pentru a o vedea”, motivând că deplasarea a fost în alt scop, pentru că prietenul său Guy l-a invitat la un eveniment special. După petrecere, același reprezentat a spus că miliardarul s-a întors la muncă: „a plecat de la ceremonie chiar după ce a auzit declarațiile de dragoste dintre cei doi soți și a zburat direct la fabrica Tesla pentru a lucra la noul model de mașină.”

Dakota ar fi noua cucerire a fondatorului Tesla.

Foto: Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA