Eminem e gay?

Citeste tot despre:

, ,

Deși a fost căsătorit cu o femeie, chiar de două ori!, și a avut relații amoroase cu altele, Eminem a făcut o declarație, recent, uluitoare, care ne-a făcut să ne îndoim despre orientarea ei sexuală.

Eminem a declarat că folosește Grindr – un site de dating folosit de homosexuali

Într-un interviu recent acordat revistei „Vulture”, celebrul cântăreț a vorbit și despre viața lui sexuală, menționând că, de la cel de-al doilea divorț de Kimberly Anne Scott, a fost la câteva întâlniri, dar nimic nu s-a transformat în ceva serios. De altfel, Eminem a declarat că, momentan, nu e interesat să-și refacă viața amoroasă. ”Să ies la întâlniri, în prezent, nu prezintă interes pentru mine”, a declarat rapperul în vârstă de 45 de ani.

Și dacă ce-a declarat mai sus nu iscă suspiciuni, declarația imediat următoare ne face să ne gândim la orientarea lui sexuală. Eminem a declarat că a folosit, într-adevăr, mai multe aplicații de întâlniri, precum Tinder, dar și Grindr, despre care știm că e folosit de homosexuali și bisexuali. ”Da, Tinder. Și Grindr. Obișnuiam să mă duc des la cluburi de striptease”, a fost declarația care a iscat nenumărate reacții în mediul online.

Mulți dintre fanii internauți s-au întrebat de ce folosește Eminem ”Grindr” atâta vreme cât se identifică drept „straight”. ”Eminem menționează că folosește Grindr și reporterul nu face un follow-up? Cel mai slab jurnalist!”, ”Stai… ce? Eminem e pe Grindr? Nu există suficiente semne de punctuație pentru declarația asta.”, sunt doar câteva dintre reacțiile internaute.

Eminem și Kimberly Anne Scott, femeia cu care s-a căsătorit de două ori

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA