Se vinde vila de lux a lui Eminem. Cum arată și cât costă să locuiești în paradisul rapperului!

Încă o vedetă internaționalî își scoate la vânzare vila de lux, iar prețul nu-i deloc mic. Două milioane de dolari cere rapperul pe proprietatea care, atunci când a fost cumpărată de el, valora mai mult decât dublu, adică 4, 75 de milioane de dolari.

Ce-i drep, Eminem iese în pierdere cu această tranzacție, dar viitorul cumpărător va face o investiție foarte bună. Prețul piperat este direct proporțional cu dotările impresionante care fac din această casă una de vis. Conacul se întinde pe o suprafață de 1580 de metri pătrați și se află în suburbia  Rochester Hills, Michigan. Și asta nu este tot – cartier rezidențial și o mulțime de facilități, doar este casa unui star care, ca toate celebritățile, a avut parte de confort. Piscină în aer liber, spa, o casă de oaspeți, terenuri de tenis, un loc pentru petreceri și un iaz privat. Vi se pare puțin? Stați să vedeți în ce lux a trăit Eminem!

O imensă casă cu șase dormitoare, 9 băi, o bucătărie imensă, un living pe măsură și o cameră de pază de unde poate fi securizată întreaga proprietate. Păi nu s-a gândit Eminem la toate?!

Foto: Trulia, Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA