Emma Watson, în topul celor mai bine plătite actrițe de la Hollywood. Pe cine a detronat?

Este tânără, frumoasă, celebră și, mai nou, extrem de bogată. Se pare că Belle, personajul din „Frumoasa și Bestia”, îi va umple conturile Emmei Watson. Cine ar fi zis că o prințesă Disney îi va aduce și mai multă faimă, dar și titlul de cel mai bine plătită actriță de la Hollywood?

Are deja o avere estimată la 70 de milioane de dolari, mai mult de jumătate din acești bani făcându-i de pe urma rolului său din franciza „Harry Potter”. Dar cel mai recent rol al Emmei Wtason, într-o nouă versiune a unei povești Disney,  îi va crește averea atât de mult, încât este foarte posibil să conducă topul celor mai bine plătite actrițe de la Hollywood. Emma îi va fura locul întâi din top lui Jennifer Lawrence. Salariul ei pentru această producție a fost de 2,5 milioane $, unul destul de mic, având în vedere că Jennifer Lawrence, care era numărul unu în topul din 2015 și 2016, a primit 15 de milioane $ să apară în ultimul film al seriei „Hunger Games”.

Emma Watson în pielea personajului Belle.

Având în vedere că procuția Frumoasa și Bestia are un succes răsunător, Watson și managerul ei vor să facă mult mai mulți bani de pe seama rolului lui Belle, așa că au de gând să convină cu Disney să-i plătească actriței o parte din veniturile globale ale peliculei. Acest lucru ar reprezenta cam 15 milioane de dolari care, adăugați la salariul Emmei, ar duce câștigurile sale dintr-un singur proiect la impresionante sumă de 17,5 milioane $.

Până în prezent, Frumoasa și Bestia a încasat peste 750 de milioane de dolari, 350 fiind reportați în primul weekend de la lansare. Potrivit analiștilor financiar, acest succes al filmului o propulsează pe Watson în topul celor mai bogate actrițe din 2017. Ea nu este strâină de această listă, căci a ocupat locul 14 în 2010, chiar înainte de a îndeplini 20 de ani. Locul 14 din 40 i-a asigurat și titlul de cea mai tânără actriță de pe lista Forbes.

Foto: Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA