Emmanuel Macron, declarație de dragoste pentru soția Brigitte: „Este o parte din mine…”

Citeste tot despre:

,

Ei formează unul dintre cele mai controversate cupluri prezidențiale și nu neapărat din cauza diferenței de vârstă 25 de ani, ci prin prisma faptului că, pentru prima oară, Prima Doamnă a Franței este cu mult mai mare decât soțul său, președintele Emmanuel Macron. Ea are 64 de ani și un trecut încărcat, ba chiar a fost profesoara de actorie și de literatură a actualului său soț. Încă de atunci Emmanuel se îndrăgostea iremediabil de ea și jura că o va lua de soție, deși ea era căsătorită și avea chiar și copii.

Mereu cu zâmbetul pe buze și ținându-se de mână.

El însuși era un adolescent care știa ce vrea și se pare că toate i-au reușit fix așa cum și-a propus. S-a căsătorit cu prima sa iubire în 2007 și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda gurilor rele care critică diferența de vârstă și faptul că ea, o femeie divorțată și cu trei copii mai mare ca Emmanuel, se căsătorea cu cel care îi fusese elev și, mai târziu, avea să-l ambiționeze să intre în competiția pentru alegerile prezidențiale.

Unul dintre cele mai controversate cupluri prezidențiale.

O iubește și se mândrește cu ea peste tot în lume, ba chiar i-a luat apărarea în nenumărate rânduri în mod public. A închis și cu altă ocazie gura răutăcioșilor, într-un interviu ăn care vorbea deschis de obsesia internațională  legată de diferența de vârstă dintre el și Brigitte, acuzând homofobia și misoginismul cu care oamenii comentează despre viața și alegerile altor oameni, fie ei persoane publice sau nu, referindu-se în special la faptul că el, la 17 ani, s-a îndrăgostit de profesoara sa, iar la 29 de ani o luat-o de nevastă, deși ea era cu 25 de ani mai în vârstă. „Dacă aș fi fost cu 20 de ani mai în vârstă decât soția mea, nimeni nu s-ar mai fi gândit pentru o singură secundă că nu am putea fi împreună în mod legitim”, declara pe atunci noul președinte pentru Le Parisien. „Pentru că are cu 20 de ani mai mult decât mine, mulți spun că această relație nu poate fi susținută, nu poate fi posibilă.”

Surprinși în cele mai tandre ipostaze.

Acum, Emmanuel i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale soții, chiar la TV. Într-un interviu pentru CNN, președintele francez vorbește despre viața de familie: ” Iubirea face parte din viața mea, din echilibrul meu. Cred că nu poți clădi ceva măreț și nu poți să ai un comportament corect dacă nu ai un echilibru și o relație de cuplu solidă. Sunt cu soția mea de câteva decenii. E o parte din mine…. E foarte important pentru mine, pentru echilibrul meu personal, să am pe cineva acasă care să-mi spună adevărul zi de zi, pentru că accesul la adevăr este una dintre principalele provocări. Cineva cu convingerile sale, care să te cunoască așa cum ești cu adevărat, care să te iubească pentru cine ești, nu pentru ce reprezinți, pentru rolul tău, onorurile, sau ceva foarte punctual, dintr-un anumit moment. Am încredere în ea. Este foarte importantă pentru mine pentru că este ancora mea.”Aceasta este cea mai frumoasă declarație de dragoste a unui lider, rostită vreodată la TV!

 

Foto: Arhiva OK!, Video Jurnalul de SearăINAPOI LA PRIMA PAGINA