Eric Clapton (72) își pierde auzul! Cântărețul are mari probleme de sănătate

Celebrul chitarist britanic a anunțat, într-un interviu recent pentru BBC Radio 2, că-și pierde auzul. Acesta lucru vine după ce muzicianul a dezvăluit, acum doi ani, că suferă de ceea ce numesc medicicii neuropatie periferică, o boală care afectează conexiunea sistemului nervos periferic cu creierul și coloana vertrebală.

Eric Clapton

La cei 72 de ani, Eric Clapton are probleme grave de sănătate. Muzicianul a recunoscut că își pierde auzul, dar că nu are gând ca această „problemă” să-l oprească din ceea ce iubește mai mult – muzică. ”O să lucrez în continuare. O să fac un show în Hyde Park, în iulie. Singura mea preocupare este că vreau să fiu cât mai profesionist cu putință, acum că am ajuns la 70 de ani. Speră că oamenii vor veni să mă vadă oricum, pentru că până și eu sunt uimit că încă sunt în viață”, declara celebrul chitarist britanic.

Cântăreţul este încă în turneu de promovare a documentarului „Eric Clapton: A Life in 12 Bars”, care a fost lansat în noiembrie 2017. Clapton a declarat că încă îi este dificil să vizioneze filmul, având în vedere suişurile şi coborâşurile din viaţa sa, unele incluzând abuzul de alcool şi droguri. „Cred că este important ca oamenii să vadă că există un final fericit. Este ca un concept de izbăvire. Dacă vei merge să îl vizionezi, fii pregătit pentru o călătorie grea”, a adăugat acesta.

foto: GettyImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA