Erou în viața reală! Tom Hardy a alergat după un hoț prin Londra

Citeste tot despre:

, , ,

Dacă vă întrebați cu ce mai îndeletnicește Tom Hardy în prezent, aflați că, în afara filmărilor pentru diverse filme, actorul a ajuns să le dea o mână de ajutor polițiștilor. Ce s-a întâmplat mai exact?

Tom Hardy a pornit într-o goană nebună, după ce a asistat la furtul unui moped, duminică, în sud-estul Londrei. Actorul n-a stat prea mult pe gânduri când a văzut că unul dintre cei doi hoți a luat-o la fugă după ce a intrat în coliziune cu un automobil în Richmond, Londra.

Actorul a pus în practică cunoștințele dobândite în urma filmărilor pentru diverse filme de acțiune și a pornit într-o cursă nebunească pentru a prinde hoțul care fugise de la locul accidentului. Culmea e că, după o cursă de-a dreptul aventuroasă, Tom l-a prins pe tânărul infractor.

Evident, cei de pe margine au fost de-a dreptul impresionați de bravura actorului și-au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a povesti totul. ”A fost nebunesc – a fost ca și cum ar fi intrat în pielea unui supererou dintr-un film de acțiune. Doi tineri, aflați pe o motocicletă, au plecat pe culoarea roșie de la semafor și s-au ciocnit cu o mașină. Tom se afla, cel mai probabil, pe trotuar. L-am văzut când a luat-o la fugă glonț și părea cu adevărat furios. E clar un om cu care nu vrei să te pui”, povestește un internaut despre isprava actorului hollywoodian.

foto: arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA