Este una dintre cele mai frumoase actrițe, dar are ghinion în dragoste

Citeste tot despre:

, ,

Toată lumea credea că frumoasa blondă a tras lozul câștigător după ce a început o relație cu magnatul Elon Musk (46), fondatorul PayPal și creatorul Tesla. Ca să-nțelegeți despre ce vorbim, afaceristul este al 80-lea cel mai bogat om din lume.

Iar actrița ghinionistă în dragoste este nimeni alta decât fosta nevastă a lui Johnny Depp, Amber Heard, căreia iubitul miliardar i-ar fi dat papucii.

Amber și Elon, în vremuri mai bune

Surse din apropierea celor doi susțin că actrița de 31 de ani este devastată în urma despărțirii de Elon, cu care se iubea de un an.

Elon are o avere de 16 miliarde de dolari

„El a luat decizia asta. S-a despărțit de ea acum o săptămână. A auzit anumite lucruri despre ea care nu i-au picat bine. Amber poate fi o femeie foarte manipulatoare și egoistă. Elon s-a întors în Los Angeles acum, iar ea a rămas să-și lingă rănile în Australia”, a declarat sursa respectivă pentru DailyMail.co.uk.

Relația celor doi a început la puțin timp după ce Elon a divorțat de actrița britanică Talulah Riley, iar Amber încă se refăcea după despărțirea cu scandal de starul Johnny Depp.

De Johnny Depp a divorțat cu scandal, acuzându-l de violență fizică


INAPOI LA PRIMA PAGINA