Eva Longoria, de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă la un salon de înfrumusețare

Eva Longoria așteaptă primul său copil cu soțul Jose Antonio Bastón, iar ultimele luni de sarcină par să o fi transformat-o pe actrița în vârstă de 42 de ani. Preocupată de aspectul său, vedeta a fost surprinsă luni la un salon de înfrumusețare din Los Angeles unde a avut parte de un tratament regesc – manichiură și un masaj bonus din partea angajatelor.

Eva a fost surprinsă memachiată și cu părul dezordonat la un salon din Los Angeles.

Îmbrăcată sport, cu ochelarii de soare la ochi și cu o șapcă pe cap, gravidă Longoria a intrat în salon în timp ce ținea în mână o sacoșă a unui brand care produce sucuri naturale, semn că a apelat la o dietă echilibrată, bio.

Actrița a luat proporții în timpul sarcinii.

A purtat un pulover nergu, pantaloni sport și adidași,  încercând să se ascundă de blițurile fotografilor. Actrița a luat proporții de când a rămas însărcinată, iar kilogramele în plus par să fie din ce în ce mai vizibile. Mai târziu, a arătat aproape de nerecunoscut, cu părul prins neglijent și fără make-up, în timp ce se relaxa pe scaunul de clientă. Eva arată complet diferit față de aparițiile de divă pe de covorul roșu, cu părul aranjat în detaliu și total transformată de produsele cosmetice.

În această primăvarî va deveni mamă de băiat.

Mai târziu în aceeași zi, casnica Eva s-a fotografiat pe dealurile de la Hollywood împreună cu soțul său care, de altfel, a și fotografiat-o în același ourtfit sport, cu burtica proeminentă de gravidă la vedere. Actrița așteaptîă primul ei copil și a împătrășit vestea minunată cu fanii săi în luna decembrie, copilul urmând să vină pe lume în această primăvară. Este vorba de un băiețel pe care actrița și bărbatul cu care este căsătorită de 2 ani îl așteaptă cu nerăbdare.

Foto: Hepta/ BACKGRIDINAPOI LA PRIMA PAGINA