Eva Longoria neagă că este însărcinată

De când s-a căsătorit în luna mai, toată lumea așteaptă vestea cea mare. Asta deși Eva a mai vorbit pe marginea acestui subiect și a precizat că nu e în planurile ei viitoare să devină mămică.

A declarat că nu e însărcinată

Totuși,  paparazzi îi vânează fiecare apariție, în speranța că vor obține cadre inedite cu actrița însărcinată. Sătulă de întrebările presei și ale cunoscuților, Eva a mai dat o declarație în care a clarificat că ea și soțul ei, Jose Baston, nu vor deveni părinți prea curând. ”Toată lumea îmi spune că strălucesc, însă eu nu sunt însărcinată. Sunt doar îndrăgostită. Nu ne gândim la asta acum, de-abia ne-am căsătorit”, a mai afirmat actrița de 41 de ani pentru revista ”InTouch”.

Cu acea ocazie, Eva a vorbit puțin și despre cum s-a schimbat viața ei de când s-a căsătorit cu mogulul TV: ”Este minunat! Mă trezesc în fiecare dimineață și-mi spun că sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Nu puteam să am un partener mai bun decât el. Să ai o persoană care să fie alături de tine indiferent de orice este cel mai grozav sentiment. Jose îmi completează viața. Avem aceleași valori morale și pe cât suntem de dedicați carierei noastre profesionale, suntem și vieții noastre de familie”.

Se speculează că cei doi vor să adopte în viitor
Eva și Jose fac un cuplu minunat

Amintim că Eva și Baston s-au căsătorit în luna mai, anul acesta. Este al treilea mariaj pentru simpatica actriță, Eva mai fiind căsătorită cu Tony Parker, din 2007 până în 2011, și cu Tyler Christopher, din 2002 și până în 2004.

foto: hepta, arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA